Kolmas voitto putkeen!

SC Wolves venytti viime perjantaina voittoputkensa kolmen ottelun mittaiseksi, kun Steelers kaatui maalein 10-5.

Steelersin pelivire tuli ilmeisesti myöhässä eri bussilla saaristoon, sillä ottelu ehti vanheta vain reilu kuusi minuuttia ennen kuin taululla komeili jo Wolvesin 4-0-johto. Teemu Pakarinen, Lassi Kukkonen, Anton Wikström ja Kalle Tuominen loivat ottelulle maaleillaan Wolvesin kannalta oikein mukavat alkutahdit. Avauserään ei kuitenkaan lisää enää saatu, vaan Steelers sai pelistä kiinni ja onnistuikin ylivoimalla rikkomaan kuparisen.

Toinen erä ei nähnyt kuin yhden maalin molemmille, Lassi Kukkosen vastatessa Wolvesin viidennestä osumasta.

Kolmas erä oli rikkonainen, mutta ottelun ratkaisu nähtiin heti erän alkuun. Vierailijat ottivat samasta tilanteesta kaksi jäähyä ja Wolves kuittasi 36 sekunnissa itsensä 7-2-johtoon, ylivoimamaalien tekijöinä Teemu Pakarinen ja Oskari Laaksonen. Parhaimmillaan Steelers pääsi kolmen maalin päähän, mutta Konsta Nurmelan, Eetu Niemen ja hattutemppunsa täydentäneen Teemu Pakarisen osumilla pisteet jäivät Paraisille maalein 10-5.

Wolvesille voitto oli tärkeä taistelussa sarjan vitossijasta, hämeenlinnalaisille tappio ei lopulta koitunut kalliiksi vaan joukkue välttää karsinnat. Steelers katkaisi näin putoamiskierteensä kun vielä kaksi kautta sitten joukkue pelasi liigassa ja nyt vaarana oli kolmas pudotus putkeen.

Wolves päättää kautensa lauantaina Raholassa KrP Akatemian vieraana.