Sarjapaikka taskussa!

SC Wolves haki lauantaina Forssasta täyden pistepotin, joka tarkoittaa sitä että joukkue varmistaa sarjapaikan hyvissä ajoin ennen sarjan loppua. Periaatteessa pahin uhkaaja oli juuri FoSu, jolla karsintojen välttäminen ei ole tappion myötä enää omissa käsissä.

Wolves määräsi heti ottelun alusta tahdin, mutta FoSu roikkui hyvin mukana pari erää. Oskari Laaksosen avausmaali vielä kuitattiin, mutta erän lopussa tulleet Konsta Nurmelan ja Santeri Rekolan osumat tarkoittivat vieraiden 1-3 -taukojohtoa.

Toisessa erässä edettiin tasatahtia 2-2, Wolvesin maaleista vastasivat Eetu Niemi ja toistamiseen maalannut Nurmela.

Naulat oli jo soviteltu arkkuun, mutta kolmannen alkuun ne lyötiin pohjaan kun kolmessa minuutissa Erkka Filatoff, Lassi Kukkonen ja Anton Wikström veivät Susipaidat turvalliseen 3-8-johtoon. Forssalaiset kavensivat vielä kerran ja loppulukemat 4-9 Severi Kostiainen viimeisteli ylivoimalla.

Näin SCW:lle siis tärkeä voitto ja sarjapaikka on siis varma. Joukkue on jo varmistanut tähän mennessä parhaan sarjasijoituksensa Suomisarjassa, mutta vielä riittää jännitettävää onko lopputulos viides vai kuudes sija. Kauden viimeinen kotimatsi mitellään perjantaina PUNT:issa, tervetuloa!