Marko Vehmanen liittyy valmennukseen

Vuodesta 2018 SC Wolvesin valmentajana toiminut Marko Vehmanen liittyy kauden kynnyksellä Henri Filatoffin seuraksi Wolvesin valmennusportaaseen. Vehmasen oli alun perin tarkoitus ottaa isompi askel taakse, mutta tilanteet muuttuivat loppukesästä siihen malliin, että seurajohdon oli houkuteltava Vehmanen takaisin aktiivisemman tekemisen pariin.

-"Takaisin ollaan, mutta vähän eri roolissa. Sopii hyvin tähän kohtaan omaan elämään. Ollaan koko kesä keskusteltu mahdollisesta roolista sun muusta. Vähän isompi rooli sitä ehkä tuli kuin mitä alun perin keskusteltiin, kun tarvetta tuli penkin taakse. Tietysti piti vähän miettiä, jutella perheen kanssa asiasta ja pohtia mihin pystyn sitoutumaan. Kun kotoota se vihreä valo tuli, niin oli helpompi tehdä päätöstä. Iso kiitos tietysti kotiin perheelle ja legendaarinen sanonta pitää taas paikkansa eli "One more year", Vehmanen taustoittaa ratkaisua.

-"Selvät työjaot on tehty ja hyvillä mielin hypätään mukaan. Yhdet treenit takana ja hyvä meno ja tekemisen meininki oli niissä. Hyviä asioita on Presidentti Filatoff tuonut pelaamiseen ja niitä ruvetaan työstämään lisää. Hyviä aihioita on ja joukkue näyttää niitä tekevän mallikkaasti", Vehmanen jatkaa ja jakaa kunniaa uudelle valmennusparilleen.

Free Joomla! templates by Engine Templates