Futiskausarit nyt saatavilla!

Jalkapallokauden 2018 alkuun on tasan kuukausi, ja nyt kausikortit ovat täällä. Lue alta, miten lunastat omasi!

Kolmoseen täksi kaudeksi noussut SC Wolves haastaa kaikki futiksen ystävät hankkimaan itselleen futiskauden 2018 kuumimman kortin! Jos ja kun korttivarauksia saadaan kasaan 100 kappaletta ennen 8.4.2018, on kortin hinta ainoastaan 30€ (norm. 35€).

Kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin miesten jalkapallon edustusjoukkueen kotipeleihin sekä kahviin, teehen tai mehuun näissä otteluissa. Tämän lisäksi kausikortin haltija saa lunastaa itselleen SCW-fanituotteita alennettuun hintaan, esim. huivi 15€ (norm. 20€).

Kiinnostuitko? Siirry varaamaan korttisi tästä: https://goo.gl/forms/wBvex2WYMgyV9bY43

Nähdään Pajbackalla, ensimmäinen kotiottelu on ohjelmassa perjantaina 4.5!

 

Kausikorttikampanjan tarkemmat ehdot:

1. Kampanjan tavoite on kerätä 100 kausikorttivarausta. SC Wolvesilla on oikeus toteuttaa kampanja myös pienemmällä määrällä varauksia.
2. Kampanjaan ilmoittaudutaan tällä lomakkeella. Kampanjan toteutuessa asiakas on sitoutunut ostamaan kampanjahintaisen kausikortin hintaan 30€. Mikäli kampanja ei toteudu, asiakas ei sitoudu ostamaan normaalihintaista kausikorttia.
3. Kampanja-aika on 7.3.2018 - 8.4.2018.
4. SC Wolves tiedottaa kampanjan etenemisestä ja toteutumisesta verkkosivuilla sekä sosiaalisen median kanavillaan.
5. Kampanjan toteutuessa SC Wolves lähettää kausikortin sekä laskun asiakkaan ilmoittamaan postiosoitteeseen. Muistakin toimitustavoista voidaan sopia erikseen.
6. Kausikortti on voimassa SC Wolvesin miesten jalkapallon edustusjoukkueen kauden 2018 kotiotteluissa.

Free Joomla! templates by Engine Templates