Ramses Paalanen Wolvesiin

Ramses Paalanen siirtyy Raadinkadun Rangersista Wolvesin takalinjoille.

Paalanen itse kommentoi salibandytaustaansa ja siirtoa seuraavasti:

-"Salibandykipinä heräili takapihoilla neppaillessa jo nuorena sällinä. Kävin peruskoulut nuorempana Pietarin suunnalla isän töistä johtuen ja siellä pääsin pelailemaan sekä paikalliseen koulusarjaan, että 14-vuotiaana yhtenä sarjan nuorimpana myös yliopistosarjaan muutaman pelin verran. Muutin Suomeen pysyvästi lukioikäisenä jolloin hain YPA:sta vauhtia kauden verran, kunnes sitten upposin Nokian KrP:n junioriputkeen. Pelailin siellä kunnes opinnot veivät Turun suuntaan, jossa tarkoitus oli opiskella enemmän, pelailla vähemmän. Turussa pelailin Raadinkadun Rangersin riveissä 4.divarissa viimeiset 5 kautta. Valmennustaustaakin löytyy myös KrP:n suunnalta jossa koutsasin kakkosvalmentajana kauden verran junnuja, sekä Rangersin päävalmentajana viime kaudelta."

-"Nyt kun opinnot on takana, ajattelin että haen vähän kovempaa urheilua töiden ohelle. Olen kunnianhimonen sälli, ja tykkään todistaa itelleni että pystyn eri asioihin. Artturi Porko vakuutteli että kannattaisi tulla kokeilemaan Wolvesia, joten annoin sille mahdollisuuden. Wolves on mielestäni aika omannäköinen joukkue, joten valinta tuntui melko selkeältä jo muutaman tryoutti-reenin jälkeen."

-"Tuon joukkueeseen luotettavan ja fyysisen pohjapelaajan, jolla vahvuudet on pelinavauksessa ja paineenpurussa, mutta osaan kans ajoittain yllättää oivaltavilla hyökkäyspään ratkaisuilla. Marinoitunut erikoistilannepelaaja, jonka taidot korostuu ennalta rakennetuissa tilanteissa, kuten vaparikuvioissa ja pelinavauksissa. Teen rankkarista aina maalin, mutta ei kannata odottaa että tekisin pelitilanteessa kanttaamalla maalia."

-"Haluan taistella ja voittaa joka pelissä. Tuoda jengiin lisää sisua ja pelihuumoria. Saada apina selästä pisteiden kannalta jo aikaisessa vaiheessa kautta, jotta hyökkäyspäässä ei huimaisi jatkossa."

Wolvesin tuore päävalmentaja Henri Filatoff kommentoi Paalasen siirtoa lyhyesti:

-"Paalanen tuo joukkueeseen kaksinkamppailuvoimaa ja äijämäisyyttä, hyvä lisä puolustuspäähän!"

Free Joomla! templates by Engine Templates