Oskari Laaksonen palaa Susipaitaan

SC Wolves ja Oskari Laaksonen ovat päässeet yhteisymmärrykseen loppukauden kattavasta sopimuksesta. Laaksonen palaa Wolvesiin Rauman SalBa:sta, jonne hän siirtyi viime kesänä kolmen SCW-kauden jälkeen.

Viime kaudella Suomisarjan pistepörssin SCW:n riveissä voittanut ysipaita pelasi alkukauden Inssi-Divarissa komeasti, sillä 18 otteluun mies kerkesi nakuttamaan 23 pistettä, ollen raumalaisten neljänneksi tehokkain pistemies. Kyseinen ratkaisuvoima onkin toivottavasti se puuttuva palanen tämän kauden Wolvesiin, sillä jokaiseen alkukauden matsiin kun laittaisi muutaman maalin lisää niin sarjataulukkokin näyttäisi hyvin erilaiselta.

-"Viihdyin kyllä hyvin Raumalla ja porukka oli myös ihan viimeisen päälle. Alkukausi olikin kaikin puolin positiivissävytteinen. Palaan Paraisille, koska siviilielämä ei oikein soveltunut enää reissaamiseen. Kun mahdollisuus tarjoutui, niin oli kyllä heti selvää, että takaisin tulen kunhan kaikki asiat saadaan järjestymään", Laaksonen kommentoi syitä siirrolle. -"Hivenen vaikea alkupuolisko on Wolvesilla ollut kaikesta päätellen. Sen verran vähän kuitenkin päästettyjä maaleja näyttää olevan, että aika pienistä marginaaleista nuo on kiinni. Toivon, että pystyn auttamaan jengiä omilla jutuilla ja päästäisiin heti vuoden alusta voittoihin kiinni", Laaksonen ennakoi tänään alkavaa kevätkautta.

-"Fiilikset Oskun siirrosta on tietysti erittäin korkealla. Hän on alkukauden pelannut Divaria yli pinna per ottelu -tahdilla ja ratkaisuvoimaa löytyy. Onneksi saatiin asiat sovittua ja Osku meidän rosteriin. Odotuksissa ovat tietysti ratkaisuvoimaa hyökkäyspäähän sekä sisäistä johtajuutta joukkueeseen, ja näitä ominaisuuksiahan Oskulta löytyy. Lisäksi tuntuu parin treenin jälkeen että muukin joukkue on kasvanut pituutta heti lisää ja se on näkynyt raikkaana suorittamisena kentällä. Perjantai on ensimmäinen iso tilaisuus lähteä kääntämään suuntaa haastavan alkukauden jälkeen. Verkkoja on heitetty vesille ja katsotaan josko sieltä vielä jalokalaa tarttuisi lisääkin", kommentoi SCW-valmentaja Pasi Lehtonen.

Ensimmäinen tilaisuus nähdä #9 taas Susipaidassa tarjoillaan loppiaisena Nummelassa, VSS:n vieraana. Kotiyleisön eteen palataan vasta kuukauden päästä, helmikuun ensimmäisenä perjantaina.

Free Joomla! templates by Engine Templates