Olli Kokkola ja Henrik Huhtala Wolvesiin

Olli Kokkola tekee välivuoden jälkeen paluun Susipaitoihin, uutena tuttavuutena remmiin liittyy Henrik Huhtala.

Olli Kokkola

Kaudet Wolvesissa: 2019-2021, 2022-
 
2021-2022 (SB Naantali, 2div): 16 ottelua, 2+4=6
 
Valmennuksen kommentit:
"Erittäin mieluisa paluu ja ollaan todella onnellisia, että Olli halusi tulla takaisin meille. Saadaan rutkasti pallollista osaamista ja monipuolisuutta alakertaan. Ei kopin puheliain, mutta kentällä näyttää omalla pelillään miksi on tärkeä joukkueelle! "
 
Kokkolan omat kommentit:
"Salibandy on aloitettu joskus vuonna 2008 SB Naantalissa, sitten FBC:n ja Naantalin yhdistyessä muutama kausi SBC:ssä mistä sitten SBS Maskuun pelaamaan A-junnuihin ja sieltä takaisin Naantaliin, pelaamaan miesten 2. divaria. Sieltä sitten muutaman kauden jälkeen Wolvesiin pelaamaan kakkosta kun Naantalin kanssa tiputtiin kolmoseen. Wolvesissa 2 kautta ja sitten yksi kausi Naantalissa taas. Vuosi sitten lähdin käytännössä töiden takia pois, kun työt veivät sen verran aikaa ettei oikein kerennyt sitoutumaan riittävästi. Nyt työkuviot ovat muuttuneet, joten ei ollut vaikea päätös tulla takaisin, jengissä on hyvä huumori ja hyvä tekemisen meininki. Joukkueeseen pyrin tuomaan kovaa tekemistä sekä periksiantamattomuutta kentällä."
 

Henrik Huhtala

Kaudet Wolvesissa: 2022-
 
2021-2022 (Ruoska, 2div): 19 ottelua, 4+9=11
 
Valmennuksen kommentit:
"Valmennukselle uusi tuttavuus, joka näytti kesällä sitoutumista joukkueeseen. Hyviä aihioita löytyy ja varmasti tuo leveyttä ja kilpailua pelipaikoille."
 
Huhtalan omat kommentit:
"Aikalailla 20 vuotta tullut jo harrastettua salibandya, muttei kuitenkaan koskaan junnujen aluesarjaa tai miesten kakkosdivaria korkeammalla tasolla. Kasvattajaseurana Kannuksen Ura, siitä järjestyksessä HiPa, Nibacos, Paimion Ruoska ja nyt Wolves. Seitsemän kautta tuli tahkottua kakkosdivaria, niin rupesi olemaan fiilis että nyt voisi olla aika kokeilla jotain uutta, Wolves ja Suomisarja tuntui hyvältä vaihtoehdolta. Tuon syvyyttä rosteriin ja tasaista pelaamista molempiin päihin. Varmaan vähän myös Pohjanmaan murretta eli toivotaan että sitäkin kestetään."
Free Joomla! templates by Engine Templates