Lempinen ja Rekola jatkosopimuksiin

Miikka Lempinen ja Santeri Rekola jatkavat SC Wolvesissa myös tulevalla kaudella.

Miikka Lempinen

Kaudet Wolvesissa: 2015-
 
2021-2022: 4 ottelua, 0+3=3
 
Valmennuksen kommentit:
"Viime kaudella polvensa loukannut puolustuksen tukipilari jatkaa ja hyvä niin. Kesä ja alkusyksy menee polvea kuntouttaessa ja sitä on tehty. Miikka näkyy enemmän puolustuspäässä kuin hyökkäyksessä ja omalle joukkueelle positiivisella tavalla. Tärkeä koppipelaaja. Iso Wolves."
 
Lempisen omat kommentit:
"Alkukauden loukkaantuminen harmitti koska alkukaudesta oli hyvä meininki itsellä ja koko joukkueella. Tulevalta kaudelta toivon hyvää, ehjää ja katkeamatonta kautta, joka jatkuu pitkälle kevääseen. Pyrin tuomaan joukkueeseen ehjät polvet ja rauhallisuutta."
 

Santeri Rekola

Kaudet Wolvesissa: 2021-
 
2021-2022: 22 ottelua, 5+7=12
 
Valmennuksen kommentit:
"Suoraviivainen laituri, joka ei säästä kroppaansa mennessään tilanteisiin. Kova vääntäjä. Tekee maaleja lähietäisyydeltä. Teot > puheet. Hyvä jatkopahvi joukkueelle."
 
Rekolan omat kommentit:
"Omasta mielestä viime kausi oli joukkueena hyvä, josta osoituksena yhteenlaskettu voittojen määrä. Kahdeksan jatkoaikavoittoa on osoitus joukkueen sitkeydestä, mutta jätti myös turhan monta pistettä pöydälle. Loppukauden pieni notkahdus kovassa pelitahdissa ja sitä myöten sarjasijoituksen valahtamisen keskikastiin jätti jonkin verran hampaankoloon. Henk.koht pitkästä aikaa suhteellisen ehjä kausi loukkaantumisten ja pandemian värittämien kausien jälkeen, johon pitää olla tyytyväinen. Etenkin oma tehosarake jäi kuitenkin turhan pieneksi, joten paljon jäi vielä myös ns. sukan varteen. Tavoitteena on nousta isompaan roolin joukkueen tulosyksikössä ja uskon, että kaikki tarvittavat eväät siihen löytyy, lisäksi pyrin tuomaan joukkueeseen vastahyökkäysuhkaa ja monikäyttöisyyttä. Joukkueena jokaiseen peliin ensisijaisena tavoitteena pitää olla kolme pistettä."
 
 
Free Joomla! templates by Engine Templates