SC Wolves on kirjoittanut sopimukset ensi kaudesta Tommi Sauvonsaaren, Arttu Linnavuoren ja Teemu Helmisen kanssa.

Tommi Sauvonsaari


Kuva: Suvi Tyynismaa

Kaudet Wolvesissa: 2020-

Kausi 2021-2022: 21 ottelua, 7+8=15

Valmennuksen kommentit: 
"Valmentajan ihannepelaaja. Tekee nöyrästi töitä niin ylös- kuin alaspäin. Pystyy pelaamaan niin yli- kuin alivoimaa. Erittäin mieluisa jatko meille ja tyytyväinen saa olla että halusi jatkaa meillä."

Sauvonsaaren omat kommentit:
"Saatiin viime kaudelle hyvä startti, ja onnistuttiin kääntämään tiukat pelit meidän eduksi. Hyvä vaihe jatkui aina sinne vuodenvaihteen koronataukoon saakka. Tauon jälkeen ei päästy enää ihan samaan lentoon ja menetettiin useampi piste, jotka oltaisiin alkukauden pelillä varmasti otettu. Myös ensi kauden osalta odotan, että pelaamme voitosta joka pelissä. Toivottavasti nähdään ensimmäinen keskeytyksetön kausi Suomisarjassa ja saadaan sitä kautta pidettyä pelirytmi yllä. Viime kauden lopusta jäi vähän hampaankoloon ja sijoitusta lähdetään tietysti parantamaan. Pyrin tuomaan peliin tietynlaista rauhallisuutta pallon kanssa ja rytmittämään peliä sitä kautta. Peliäni kuvastaa lisäksi periksiantamattomuus, jonka merkitys korostuu tasaisessa sarjassa. Ensi kaudella olen ensimmäistä kertaa tilanteessa, jossa opiskelu ei enää vie paukkuja pelaamisesta. Toivon tämän näkyvän myös henkilökohtaisten tehopisteiden muodossa."

 

Arttu Linnavuori

Kaudet Wolvesissa: 2017-

Kausi 2021-2022: 15 ottelua, 10+6=16

Valmennuksen kommentit: 
"Ei ehkä kopin äänekkäin. Silloin kuin puhuu niin tulee asiaa ja kaikki kuuntelee. Kuuluu kapteenistoon ja omalla esimerkillä näyttää kentällä miksi näin. Erittäin nöyrä ja työteliäs pelaaja. Pystyy heittämään koska vaan kentälle ja valmennus tietää mitä saa. Jatko lämmittää."

Linnavuoren omat kommentit:
"Viime kausi osoitti joukkueen potentiaalin. Valitettavasti rikkonainen kevät toi mukanaan tappioita, mutta syksyn vahva esitys osoitti, että pystymme taistelemaan kärkisijoista. Hyvällä valmistautumisella tullaan aloittamaan tuleva kausi vielä viime kautta tehokkaammin ja toivottavasti pystytään ylläpitämään korkea taso läpi kauden. Pyrin tuomaan joukkueeseen lisää taistelutahtoa ja positiivista henkeä."

 

Teemu Helminen

Kaudet Wolvesissa: SCW2 2017-2018, Edustuksessa 2018-

Kausi 2021-2022: 20 ottelua, 11+7=18

Valmennuksen kommentit: 
"Iso jatko ja onneksi halusi jatkaa meillä. Toivottavasti saadaan otettua yhdessä iso steppi kesän aikana. Potentiaalia ei ole vielä ulosmitattu lähellekään. Nöyrästi kesällä hommia, potentiaalia on sen verran paljon. Odotukset on kovat!"

Helmisen omat kommentit:
"Viime kaudesta jäi vähän kyllä hampaankoloon. Syksyn eka puolisko oli pirun hyvää peliä koko jengiltä ja sitten tuli taas tauko, jonka jälkeen ei saatu ihan samaa flowta enää niin sanotusti päälle. Ja tietty menetettiin aika monta pistettä siinä kun käytiin jatkoilla vähän liikaa, joka sitten taas vaikutti siihen että pelit loppusivat keväällä ehkä vähän liian aikasin. Tulevalta kaudelta odotan sitä että pystytään suorittamaan korkealla tasolla ja tasaisesti läpi kauden niin palkintona siitä päästäisiin pelaamaan niitä kauden kivoimpia pelejä keväällä! Sekä tietysti kovaa kilpailua pelipaikoista ja että menisi omakin tekeminen eteenpäin joka kausi. Joukkueeseen pyrin tuomaan rightin uhkaa ja tulosta sekä positiivista ilmapiiriä ja ehkä ihan ookoo huumoria."

  • autotarvike.png
  • Suomen_Pumppaamohuollot_pisaralogo_vektoroitu.jpg
  • fredrik.jpg
  • albi.jpg
  • stadium.jpg
  • mehilainenneo_white.png
  • manhattancity_white.jpg
  • op_valk.png
  • trpgroup2.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31