Susille kolme uutta pelaajasopimusta

Oman kylän pojat Patri Filatoff ja Anton Wikström jatkavat SC Wolvesissa kaudella 2022-2023, kuten myös viime kaudella joukkueeseen liittynyt Antti Kokko.

Patri Filatoff


Kuva: Suvi Tyynismaa

Kaudet Wolvesissa: 2011-

Kausi 2021-2022: 17 ottelua, 16+18=34

Valmennuksen kommentit: 
"Iki-Wolves, joukkueen kärkisentteri, joka puurtaa hyvin molempiin suuntiin ja iskee mukavasti pisteitä samalla. Hieno homma, että jatkaa vaikka aikataulu on miehellä varmasti kiireinen."

Filatoffin omat kommentit:
"Kokonaisuudessaan mennyt kausi oli onnistunut. Aloitettiin hyvin ja sen myötä odotukset jopa nousukarsinnoista kasvoivat. Loppukaudesta muodostui haastavampi ja tärkeät pelit hävittiin niukasti nousukarsintoja ajatellen. Pystyttiin kamppailemaan kuitenkin joka pelissä voitosta. Toivottavasti pystyttäisiin ensi kaudella pelaamaan ehjä kausi ilman suurempia notkahduksia. Nousukarsinnat mielestäni oikea tavoite. Pelillisesti pyrin tuomaan joukkueeseen yllätyksellisyyttä ja tehoja. Pukukopissa rentoutta."

 

Anton Wikström


Kuva: Suvi Tyynismaa

Kaudet Wolvesissa: 2020-

Kausi 2021-2022: 17 ottelua, 5+2=7

Valmennuksen kommentit: 
"Tällä oman kylän pojalla suu ei juurikaan käy, mutta jalat sitäkin enemmän ja se on vain plussaa. Parhaimmillaan nopeiden vastahyökkäysten päättäjänä eikä edes polvioperaatio hidastanut viime kaudella. Nöyrä joukkuepelaaja."

Wikströmin omat kommentit:
"Viime kausi oli erittäin kaksijakoinen. Kausi alkoi hienosti ja saatiin hyvä vire päälle, tuntuu kuitenkin siltä että korona tuli taas kerran vaikeuttamaan meidän loppukautta, mutta hienosti jaksettiin siitä huolimatta joukkueena painaa duunia loppuun asti. Odotan ensi kaudella näkeväni hyvin kauteen valmistautuneen joukkueen, odotan myös isoja harppauksia omaan peliin. Joukkueeseen pyrin tuomaan lisää energiaa sekä huumoria kopin puolelle.

 

Antti Kokko


Kuva: Suvi Tyynismaa

Kaudet Wolvesissa: 2021-

Kausi 2021-2022: 20 ottelua, 13+11=24

Valmennuksen kommentit:
"Joukkueen kokenutta kaartia ja hienoa että jatkaa Wolvesissa. Hyvä karvaaja ja alivoimapelaaja. Kammolämäri kun kohdalleen osuu. Joukkueen kovin löylymies."

Kokon omat kommentit:
"Kokonaisuudessaan mennyt kausi oli ihan hyvä, loppui vaan vähän kesken kun ei päästykään pleijareihin. Kyllä me lähdetään parantamaan edellisestä kaudesta ja nostetaa rimaa korkeammalle. Itse ainakin uskon, että Susilauma nähdään pleijareissa. Joukkueeseen pyrin tuomaan tehopisteitä, rentoutta ja hyvää joukkuehenkeä. Ja vaadin myös muitakin suorittamaan aina itseltään sen maksimin.

Free Joomla! templates by Engine Templates