SC Wolvesin Suomisarjajoukkue on kiinnittänyt Kalle Tuomisen, Teemu Pakarisen ja Oskari Kajanderin kaudelle 2022-2023.

Kalle Tuominen


Kuva: Suvi Tyynismaa

Kaudet Wolvesissa: 2021-

Kausi 2021-2022: 19 ottelua, 3+4=7

Valmennuksen kommentit:
"Todella hyvä jatkosopimus ja mukavaa että halusi jatkaa. Toi ensimmäisellä kaudellaan jämäkkyyttä, taistelua ja voitontahtoa, mitä kaivattiinkin joukkueeseen."

Tuomisen omat kommentit:
"Viime kausi oli hyvin kaksijakoinen. Ensimmäinen puolisko todella hyvää salibandyä ja voittojakin ropisi, sitten tuli koronatauko ja kaikki vähän lässähti eikä enään saatu kaikkea irti. Eli vähän jäi hampaankoloon viime kaudesta. Odotukset seuraavaan kauteen on suuret, sekä joukkueena mennä eteenpäin kuin myös henkilökohtainen kehittyminen. Odotan myös todella innolla mahdollisia uusia jengejä mitään meidän lohkoon saadaan. Pyrin tuomaan joukkueeseen ennen kaikkea hyvää fiilistä koppiin ja pientä hauskaa myös kopin ulkopuolellekin. Kentällä pyrin tuomaan taistelutahtoa, nopeutta ja ripauksen viihdyttävyyttä."

 

Teemu Pakarinen


Kuva: Suvi Tyynismaa

Kaudet Wolvesissa: 2020-

Kausi 2021-2022: 19 ottelua, 9+13=22

Valmennuksen kommentit:
"Puhkesi viime kaudella vähän niin kuin kukkaan ja rupesi osumaan maaliverkkoihin. Iso palanen takalinjoilla kentän molemmissa päädyissä."

Pakarisen omat kommentit:
"Alkukausi ennen taukoa oli aika hemmetin hyvää tekemistä meiltä ja ei voinut olla kuin tyytyväinen joka jätkän tekemiseen ja nälkään. Loppukauden sulaminen vähän söi, kun möhlittiin saumat päästä karsintapeleihin. Tulevalla kaudella ei lähdetä enää nöyristelemään ketään vastaan ja pidetään paketti loppuun asti kasassa, jotta Paraisilla nähdään pitkä kevät 2023 Wolvesin osalta. Joukkueeseen tuon todella huonoja vitsejä ja jokunen maali vois olla kans iha hauska."

 

Oskari Kajander


Kuva: Suvi Tyynismaa

Kaudet Wolvesissa: 2020-

Kausi 2021-2022: 18 ottelua, 1+3=4

Valmennuksen kommentit:
"Rupesi loppukaudesta löytämään paikkansa kokoonpanosta ja täytti ruutunsa aina hyvin. Odotukset ovat, että ensi kaudella ottaa taas yhden stepin lisää, hyvä että saatiin jatkosopimus sorvattua."

Kajanderin omat kommentit:
"Viime kauden ensimmäinen puolisko koronataukoon asti oli erinomainen. Käännettiin tiukkoja pelejä ja otettiin kovia voittoja. Peli kulki paikotellen todella hyvin. Tauon jälkeen ja erityisesti kauden loppua kohden oli hieman vaikeampa eikä kauden loppuosio ollutkaan enää meiltä niin hyvä. Kokonaisuutta katsellen joukkueen kausi oli kuitenkin ihan hyvä. Viime kaudesta jäi käteen asioita, joihin voi olla tyytyväinen mutta löytyy myös ehdottomasti parannettavaa. Loppukauden osalta jäi aika pahasti hampaankoloon ja uskoisin, että ens kaudelle lähdetään siinä mielessä, että kevät jatkuu pidempään mutta ennen kaikkea lähdetään kehittämään peliä viime kaudesta. Trust the process!

Pelaajana oon hieman tämmönen jokapaikan höylä ja pyrin auttamaa joukkuetta oli se rooli sit mikä tahansa. Lisäksi vastaan joukkueen hygieniasta sillä viime kaudella olin harvoja, jolla oli säännöllisesti suihkusaippuaa mukana."

----------------------------------------------

Lisää sopimusuutisia luvassa tulevina viikkoina, pysykää linjoilla!

  • albi.jpg
  • autotarvike.png
  • fredrik.jpg
  • Suomen_Pumppaamohuollot_pisaralogo_vektoroitu.jpg
  • manhattancity_white.jpg
  • mehilainenneo_white.png
  • op_valk.png
  • stadium.jpg
  • trpgroup2.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31