Susille rankkaritappio

SC Wolves joutui perjantaina lähettämään kaksi pistettä vieraiden matkaan, kun FoSu vei ottelun rankkareiden päätteeksi maalein 4-5.

Ottelun alku oli tahmea, ja forssalaiset pääsivät useampaan otteeseen läpiajoon. Ensimmäisen starttinsa Suomisarjassa tehnyt Lassi Liukkonen oli kuitenkin kuin muuri Wolvesin tolppien välissä, ja näin lukemat pysyivät läpi erän 0-0:ssa.

Toisessa erässä alkoi tapahtumaan. FoSu karkasi jo 0-2-johtoon salamamaaleilla, joista jälkimmäinen syntyi kaiken lisäksi alivoimalla. Anton Wikström toi Wolvesin maalin päähän, mutta erä näytti menevän vieraiden nimiin. Aivan erän lopussa onnistuttiin kuitenkin iskemään niitä kuuluisia "koppimaaleja" peräti kaksi, kun 15 sekuntia ennen summeria onnistui Severi Kostiainen ja vielä 9 sekuntia myöhemmin Oskari Laaksonen.

Wolvesin valtaisa rummutus jatkui kolmannessakin erässä, mutta tehokkuudessa joukkueiden ero oli kuin yöllä ja päivällä. FoSu iski vähäisistä paikoistaan kaksi maalia ja kävi hetkellisesti johdossa, kunnes Tommi Sauvonsaaren ohjurin jälkeen perjantai-ilta meni ylitöiksi.

Jatkoajan ollessa maaliton lähdettiin rankkareille, jossa tilanne oli kahden parin jälkeen jo 0-2, eikä Wolves enää päässyt haastamaan lisäpisteestä. Rankkarit 2-4 ja ottelun lopputulos siis 4-5.

Seuraava mahdollisuus pisteisiin tarjotaan heti tiistaina, kun Länsirannikon paikallisessa PUNT:iin vieraaksi saapuu SBS Wirmo. Tervetuloa taas hallille!