Sarjakärki nurin Tampereella!

SC Wolves haki lauantaina yhden kovimmista ryöstöistä, kun tappioitta kauden seitsemän ensimmäistä otteluaan pelannut Classic United kaatui maalein 7-10.

Classic siirtyi varhaisessa vaiheessa johtoon, mutta SCW onnistui kirimään ohi ensimmäisen kympin aikana. Classicin tasoituksesta huolimatta tauolle siirryttiin vierasjohdossa erän lopulla tulleiden maalien ansiosta.

Toisessa erässä maaleja iskettiin vuorotellen, erälukemat 3-3 ja päätöserään siis edelleen Wolvesin kahden maalin johtoasemassa.

Oskari Laaksosen osuma kolmannen erän ensimmäisessä vaihdossa antoi jo lisää tilaa hengittää, mutta tamperelaiset kampesivat itsensä kuitenkin taas maalin päähän. Yksi voiton avainhetkistä oli iso alivoimatappo kuusi minuuttia ennen loppua tulleeseen jäähyyn. Classicin ottaessa maalivahdin pois päästiin lopulta lukemia kaunistelemaan.

Erityisnostona ottelusta Erkka Filatoffin ja Jani Mäkelän ensimmäiset pisteet Suomisarjassa!

SCW palaa tällä viikolla kotihalliin, kun sunnuntai-iltana Paraisilla vierailee KrP Akatemia. Tervetuloa!