Kausi päätökseen voitolla!

Jos oli viime kevät maaginen, niin ei tämäkään vuosi paljoa siitä jäänyt. Yhdeksästä matsista kuusi voittoa, joista neljä viimeistä putkeen. Loppukauden voittoputkessa jokainen ottelu meni Wolvesin nimiin viiden maalin erolla.

Etenkin otteluiden avauserät onnistuivat, niin myös Tampereella lauantaina. SCW pommitti Erkka Filatoffin, Lassi Kukkosen, Patri Filatoffin, Joel Ylistalon ja Oskari Laaksosen maaleilla KrP-maalivahdin vaihtoon vain 13 minuutin pelin jälkeen, kun taululla komeili jo 1-5-lukemat.

Veskarinvaihto herätti kuitenkin kotijoukkueen, ja toisessa erässä momentum siirtyi täysin. Näätäpaidat nousivat jo tasoihin, mutta Toni Hurme varmisti maalillaan päätöserään 5-6-vierasjohdon.

Erätauolla kopissa keiteltiin sellaiset käärmeenkeitot että kolmanteen erään lähdettäessä oli selvää kumpi joukkueista aikoi ottelun voittaa. Oskari Laaksonen, Tommi Hellman ja Patri Filatoff naulasivat kolmeen minuuttiin Wolvesin 5-9-johtoon, eikä KrP enää toipunut. Tämän jälkeen Filatoff ja Laaksonen viimeistelivät vielä molemmat hattutemppunsa täyteen ja välissä osui myös vahvan kevään pelannut Konsta Nurmela, joten Wolvesille tusina täyteen ja pisteet kohti saaristoa maalein 7-12.

Jo aiemmin varmistui, että sarjasijoitus tulee olemaan seurahistorian paras, voiton myötä tämä jää historiaan Suomisarjan vitossijana. Syksyn valmentajavaihdoksen myötä tiettyjä käynnistysvaikeuksia oli havaittavissa, mutta vauhtiin kun päästiin niin lopulta sarjan kärkikolmikko oli ainoat, joita SCW ei tällä kaudella pystynyt voittamaan.

SC Wolves kiittää kannattajia ja yhteistyökumppaneita, tästä on hyvä lähteä kevään viettoon ja kohti Suomisarjakautta 2024-2025!