Marko Malmborg futisjoukkueen peräsimeen

SC Wolves on nimittänyt futisjoukkueen valmentajaksi Marko Malmborgin.

Kolmoseen nousseen SC Wolvesin vetovastuun kaudella 2018 ottaa Marko Malmborg. Jyrki Filatoff jatkaa seurassa kakkosvalmentajana. Wolvesia kaksi edellistä kautta luotsannut Kimmo Vahalahti sen sijaan ei enää jatka, joten tässä vaiheessa iso kiitos Kimmolle kuluneista kausista!

Kokenut Malmborg tulee Wolvesiin ÅIFK:n B-junnuista, jossa mies on toiminut kakkosvalmentajana. Ennen tätä taustaa löytyy piirin Nelosesta ja Kolmosesta, sillä aikaisempiin valmennettaviin kuuluvat JyTy, Inter 2, TPK ja TPK 2. Näistä kaksi viimeistä parhaimmillaan samanaikaisesti, kun molemmat pelasivat kaiken lisäksi samaa sarjaa (Kolmonen 2007).

Futiskenttien lisäksi myös urheiluhallit kautta maan ovat tulleet Malmborgille tutuiksi, sillä halleja on tullut kierrettyä futsal-liigan merkeissä. Malmborg toimi pitkään TPK:n valmentajana, ja löytyyhän palkintokaapista useampi SM-mitalikin.

SC Wolvesia Malmborg haluaa auttaa pärjäämään kivenkovassa Kolmosessa. Pitkän kokemuksen ja tiiviin seurannan myötä tulevan kauden vastustajat ovat suurin piirtein kaikki tuttuja, lukuun ottamatta ns. satakuntalaiset. Tavallaan yksi tuntemattomimmista Malmborgille on myös juuri SC Wolves, mutta se saattaa olla jopa vahvuus, sillä päästään aloittamaan käytännössä puhtaalta pöydältä.

Ensimmäiset ottelunsa uuden valmentajan alaisuudessa Wolves tulee pelaamaan vasta helmi-maaliskuun vaihteessa. Harjoitukset kuitenkin aloitetaan jo helmikuun alussa ja valmiita ollaan pari kuukautta myöhemmin, kun kaikkien aikojen futiskesä pyörähtää käyntiin!

 

 

Free Joomla! templates by Engine Templates