SC Wolves otti lauantaina erittäin tärkeän päänahan, kun se kaatoi ÅIFK:n lukemin 2-1 (0-0).

Tärkeä matsi näkyi latautumisessa, ja Wolves tulikin otteluun hyvällä asenteella. Etenkin puolustussuuntaan SCW:n peli toimi mallikkaasti, ja ÅIFK joutui hakemaan ratkaisuja kauempaa.

Kun kenraaliharjoitus menee alakanttiin, onnistuu itse näytös yleensä hyvin. Tämä oli tilanne myös kulmapotkujen kanssa, sillä perjantai-illan harjoitusten perusteella kulmapotkuista ei pitänyt saada mitään vaarallista aikaiseksi, mutta kuitenkin Wolves sai avauspuolikkaan muutamasta kulmapotkusta hyvinkin vaarallisia tilanteita aikaiseksi. Maaliin asti ne eivät kuitenkaan riittäneet, eikä maaleja muutenkaan nähty, vaan tauolle kiikarit taulussa.

69. minuutilla SCW:n hallinta lopulta kantoi hedelmää, kun Patri Filatoff keskitti ja Matias Tulla puski tarkan kaaripallon yli ÅIFK-veskarin takanurkkaan. Juhlaa ei kauaa kestänyt, sillä turkulaiset pääsivät kymmenisen minuuttia myöhemmin tasoittamaan. Vain minuutteja tasoituksesta hyvän pelin pelannut tuore vahvistus Roni Lehmuskoski puski maaliviivalta pallon maaliin. Ottelun erotuomari kuitenkin oli sitä mieltä, että Lehmuskoski rikkoi tilanteessa maalivahtia, joten lopputulemana vapaapotku keltapaidoille ja peli edelleen tasan.

Joka ikisen pisteen ollessa arvokas tasapeliin jääminen olisi ollut Wolvesille iso pistemenetys. Koska peli oli ollut kokonaisuudessaan niin vahvasti Wolvesin pihdeissä, olisi se samalla ollut myös henkisesti kova paikka, etenkin kun samantyyppisiä pelejä on kauden aikana nähty useita. Lisäajalla SCW sai ÅIFK-päätyyn todellisen myllytyksen aikaan, ja pääsi muutaman minuutin sisään antamaan yhtä monta kulmapotkua kuin koko ottelussa ennen sitä. Niistä viimeiseksi jäänyt olikin sitten se, joka tuotti tulosta vapautti Wolvesin tuulettamaan 2-1-johtoa. Patri Filatoff antoi sisäänpäinkiertävän kulman ja Jami Virtanen hämmensi maalin edessä, jonka ansiosta Filatoffin kulmapotku kiersi suoraan maaliin, vaikka maalivahti saikin pienen osuman palloon. 

Näihin lukemiin peli myös muutamaa minuuttia myöhemmin päättyi, ja näin Susipaidoille taas todella tärkeät pisteet. Ja mikä parasta, jo toisessa ottelussa peräkkäin ratkaisu syntyi vasta ottelun lisäajalla, mikä osoittaa joukkueelta valtavaa luonnetta.

Putoamiskamppailu käy kiivaana, kun neljä joukkuetta on pisteen sisällä ja taistelee kahdesta paikasta ensi kauden Kolmoseen. Wolvesin loppukauden ohjelma ei sieltä helpoimmasta päästä ole, mutta lauantaina lähdetään hakemaan voittoa yhdestä kauden vaikeimmasta pelistä, kun vieraskentällä odottaa FC Åland. 

//DL

Kokoonpano

Vaihdot:

59' Lempinen -> Masalin
59' Ahanen -> Frantti
79' M Tulla -> Virtanen
90+5' Lehmuskoski -> H Filatoff

 

Tilastot

    48' Vastustaja    
1-0 M Tulla (P Filatoff)    69'  
    76' Vastustaja    
    77' 1-1 Vastustaja
    81' Vastustaja    
2-1 P Filatoff 90+4'   

 

Ottelun kolme Sutta (jury Marko Malmborg):

*** Patri Filatoff
** Roni Lehmuskoski
* Joel Ylistalo 

  • renta.jpg
  • albi.jpg
  • fredrik.jpg
  • manhattancity_white.jpg
  • trpgroup2.jpg
  • safrent.jpg
  • stadium.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30