SCW nousi keskiviikkona Yläkentällä kahden maalin takaa tasoihin lisäajalla, kun pisteet jaettiin FC Inter 2:n kanssa maalein 2-2 (0-0).

Vaikka kauden loput pelit ovatkin kaikki todella tärkeitä, oli keskiviikon ottelussa vielä tuplapanos, kun vastaan asettui niin ikään sarjapaikastaan taisteleva FC Inter 2. Ensimmäinen puoliaika oli hyvin pitkälti varmisteleva ja jopa hidastempoinen, muutamaa tilannetta lukuun ottamatta. Kotijoukkue Interillä oli parhaimmillaan 4-5 kulmapotkua putkeen, eikä Wolves meinannut millään saada painetta purettua.

Noin puolen tunnin kohdalla nähtiin avauspuolikkaan paras tekopaikka, kun Inter-hyökkääjä pääsi laukomaan kolmesta metristä, mutta Markus Oksmanin komeasta jalkatorjunnasta pallo ylärimaan ja purku väljemmille vesille. Ensimmäinen puoliaika myös päättyi maalittomana.

Tunnin pelin jälkeen Inter-hyökkääjä oli päästä läpiajoon, mutta Lauri Tulla ehti juuri estämään tämän. Katkotilanteessa tuomari näki Lauri Tullan rikkoneen, joten Tullalle suora punainen ja Interille vapaapotku 17 metristä. Vapari löysi tiensä reppuun ja näin hetkessä oltiin taas alivoimalla ja tappiolla, kuten myös viime viikon ToVe-ottelussa. Kymmenisen minuuttia myöhemmin kotijoukkue siirtyi jo 2-0-johtoon, ja Wolves vaikutti aseettomalta. Toivo pieneni vähitellen, mitä lähemmäs päätösvihellystä mentiin, ja pisteet olivat jo lähes pomminvarmasti jäämässä Turkuun.

Lisäajan ensimmäisellä minuutilla kuitenkin helähti, kun Miikka Lempinen jatkoi Markus Oksmanin pitkän avauksen Jani Masalinille, joka punnersi kahden sinimustan välistä pelivälineen verkkoon. Maali toi tietenkin täysin erilaista vipinää otteluun, ja seuraavat kuusi minuuttia Wolves painoi voimalla päälle. Kuten asiaan kuuluu, kävi Inter toki Wolvesin päädyssä möhlimässä tuhannen taalan paikan laukoen kuudesta metristä ohi.

Monta pystysyöttöä, rajaheittoa ja purkua myöhemmin piinaavat lisäajan minuutit kulminoituivat Joel Ylistalon pitkään rajaheittoon ajassa 90+6. Monen pompun kautta pallo päätyi Jani Masalinille, joka tiputti rankkarialueen rajalla Niklas Aallolle ja Aalto paukutti eurogoalilla tolpan kautta pelin tasoihin. Samalla soi ottelun päätösvihellys, ja tuuletuksistakin näkyi että tämä oli urheilun lainalaisuuksia myötäillen todellinen voitettu piste.

Ottelun voi kokonaisuudessaan katsoa tästä: https://turunseutusanomat.fi/2018/08/seututvlive/

Pelkkä maalikooste (+Tullan punainen) löytyvät niin ikään Turun Seutusanomien sivuilta: https://turunseutusanomat.fi/2018/08/aallon-unelmamaali-pelasti-sc-wolvesin-katso-video/

Syksy sen osoittaa, kuinka tärkeä tämäkin piste oli säilymisen kannalta. Seuraavaa kolmea pistettä lähdetään voittamaan viikon päästä lauantaina, kun Pajbackalla vierailee kuntopuntarin kärkipäässä paineleva ÅIFK.

//DL

Kokoonpano

Vaihdot:

64' H Filatoff -> Frantti
64' Ahanen -> Hautala
74' M Tulla -> Kaasik
74' Virtanen -> Masalin
84' Forsman -> Lempinen

Tilastot

    63' L Tulla    
1-0 Vastustaja    65'  
    67' Tuominen    
2-0 Vastustaja   73'  
  90+1'  2-1 Masalin (Lempinen)
  90+6' 2-2 Aalto (Masalin)

 

Ottelun kolme Sutta (jury Marko Malmborg):

*** Patri Filatoff
** Miikka Lempinen
* Niklas Aalto 

  • albi.jpg
  • renta.jpg
  • fredrik.jpg
  • stadium.jpg
  • safrent.jpg
  • trpgroup2.jpg
  • manhattancity_white.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30