SC Wolves kärsi lauantaina kotitappion, kun Toejoen Veikot voitti maalein 0-2 (0-1).

SC Wolves lähti lauantain kuuden pisteen otteluun hyvällä vauhdilla, ja onnistuikin luomaan muutaman huippupaikan jo ensimmäisen vartin aikana. Ensin yrittämään pääsi Patri Filatoff. Matias Tulla ja Jami Virtanen syöttelivät seinillä pallon Filatoffille noin 25 metriin, ja kerrassaan uskomaton osuma palloon oli jo tarkoittaa 1-0-maalia, mutta ylänurkkaa kohti lähtenyt kuti päätyi lopulta vain tolpan sisäreunaan ja toiselta puolelta maalia väljemmille vesille. Vain minuutteja myöhemmin M Tulla nousi laidaltaan ja laukoi matalan laukauksen ToVe-vahtia kohti. Pallo pyöri lähes maaliviivaa pitkin takatolppaa kohden ja Joel Ylistalo kerkesikin siihen ensimmäisenä, mutta ToVe-pakin gamesaver-liuku pelasti porilaiset jo toistamiseen.

Taulussa oli 25 minuuttia, kun ToVe siirtyi 0-1-johtoon. Kulmatilanteesta pallo jäi boksiin pyörimään ja löysi lopulta tiensä ohi pelaajamassan verkkoon asti. Kun ensimmäisellä puoliskolla ei lisämaaleja nähty, siirryttiin taukoa viettämään porilaisjohdossa.

Ottelun puhutuin tilanne sattui, kun toista puoliaikaa oli pelattu 10 minuuttia. Jiri Vainio oli hetkeä aikaisemmin hankkinut itselleen ansaitun varoituksen, mutta neljä minuuttia myöhemmin samaa mies nappasi todella heppoisesta tilanteesta toisen keltaisen kortin ja joutui näin poistumaan ennenaikaisesti kentältä. Hieman kyseenalainen kentältäpoisto ei kuitenkaan lopulta ollut se, mikä tuosta tilanteesta jää mieleen, vaan sitä seurannut vapari. Wolvesin muuri oli vielä 4-5 metrissä ja Valtteri Laine oli asettelemassa sitä sivusuunnassa oikeaan kohtaan, kun ToVe-pelaaja laukoi vaparin käytännössä tyhjään maaliin. Hämmentynyt Wolves sai kuin saikin todeta, että maali hyväksytään ja alivoiman lisäksi oltiinkin yhtäkkiä kahden maalin takaa-ajoasemassa.

Kymmenisen minuuttia myöhemmin tilannetta tasoiteltiin ToVe-pelaajan yhtä heppoisella ulosajolla, joten viimeiset puoli tuntia pelattiin 10 vastaan 10. Susille syntyi jos jonkinlaisia tekopaikkoja, mutta jokainen sijoitus vieri sentin ohi tai jäi ToVe-vahdin hyppysiin. Porilaisille säilymisen kannalta erittäin tärkeät pisteet, kun taas SCW:n urakka vaikeutui taas askeleen verran.

Seuraava kuuden pisteen ottelu on vuorossa heti keskiviikkona, kun joukkue matkustaa Yläkentälle FC Inter 2:n vieraaksi.

//DL

Kokoonpano

Vaihdot:

68' Virtanen -> L Tulla
75' M Tulla -> Masalin
83' Aalto -> H Filatoff

 

Tapahtumat

   25' 0-1 Vastustaja
     
Vainio      51'  
   54' Vastustaja    
Vainio      55'  
   57' 0-2 Vastustaja
Niinimaa      62'  
   64' Vastustaja    
   90+1' Vastustaja    
   90+6' Vastustaja    
   90+7'  Vastustaja    


Ottelun kolme Sutta (jury Marko Malmborg):

*** Toni Tuominen
** Sampo Niinimaa
* Patri Filatoff

 

  • renta.jpg
  • fredrik.jpg
  • albi.jpg
  • trpgroup2.jpg
  • stadium.jpg
  • manhattancity_white.jpg
  • safrent.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30