SC Wolves joutuu siirtymään kesätauolle tappio niskassaan, sillä sarjakärki Pallo-Iirot vei perjantain ottelun lukemin 0-3 (0-3).

SC Wolves on yleensä tullut tauolta hyvällä jalalla toisen puoliajan alkuun, mutta nyt se saatiin jo ensimmäiselle puoliajalle. Toki se "hyvä jalka" voidaankin sitten heittää suoraan roskalavalle, kun avausmaalista vastasi Pallo-Iirot. Vierailija pääsi 11. peliminuutilla vastahyökkäyksestä ohittamaan Markus Oksmanin, joka jo hetkeä aikaisemmin joutui venymään erinomaiseen jalkatorjuntaan.

Varttia myöhemmin helähti taas vastahyökkäyksen päätteeksi, vaikkakaan ei yhtä suoraviivaisen sellaisen. Iirot pääsivät Wolvesin rankkarialueen rajalla syöttelemään ja siirtämään pallon boksin sisälle liigakokemustakin omaavalle Emenikelle, joka painoi 0-2-lukemat taululle.

Tästä 10 minuuttia ja tehokas vierasjoukkue pelasi taas suoraviivaisemman vastahyökkäyksen, jota kuvailtiin Iirojen raportissa hitaaksi hyökkäykseksi. Mielenkiintoista olisi nähdä miltä nopea hyökkäys näyttää, kun nyt meni 19 sekuntia SCW:n hyökkäyspään rajaheitosta siihen, että pallo oli maalissa.

Myötätuuleen ensimmäisen puolikkaan pelanneen SCW:n läpisyötöt, sekä lyhyemmät että pidemmät, karkasivat lähes kaikki raumalaisten maalivahdille asti. Tauolle 0-3-lukemista.

Kuten jo raportin alussa mainittiin, on toisen jakson alut olleet kauden parasta antia. Niin nytkin, sillä ensimmäisen 10 minuutin aikana Niklas Aalto laukoi pallon tolppaan ja Joel Ylistalon laukaus boksin sisältä painui vain vähän maalin yli. Painostus ei myöskään jäänyt ensimmäiseen kymppiin, vaan suuri osa toisesta puoliajasta pelattiin Iirojen kenttäpuoliskolla. Maaliin asti palloa ei kuitenkaan saatu, vaan taukolukemat jäivät myös ottelun lopputulokseksi. 

Pallo-Iirot tauolle sarjakärjestä, SCW sijalta 12. Nyt lomaillaan, ja kolmen viikon päästä pistetään toinen sarjakierros käyntiin, kun TuWe vierailee Pajbackalla!

//DL

Kokoonpano

Vaihdot:

42' Kaasik -> Ahanen
68' Virtanen -> Sundin
74' Ylistalo -> Vertainen
84' Tuominen -> Mähönen
90+1' Aalto -> Kalliokoski

Tapahtumat

11'  0-1 Vastustaja
25' 0-2 Vastustaja
36' 0-3 Vastustaja

Ottelun Kolme Sutta (jury Marko Malmborg):

*** Patri Filatoff
**   Niklas Aalto
*     Jami Hannuniemi

  • fredrik.jpg
  • renta.jpg
  • albi.jpg
  • trpgroup2.jpg
  • manhattancity_white.jpg
  • safrent.jpg
  • stadium.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30