SC Wolves varmisti perjantai-iltana nousun sarjaporrasta ylemmäs vääntämällä 1-1-tasurin LTU:n vieraana.

Jos ei Piikkiön POP-areenaa lasketa, niin katkaisupeliä ei voisi paljoa pahempaan paikkaan saada kuin Littoisten tekonurmelle. Pienikokoiset tekonurmikentät ovat vuosien saatossa olleet Wolvesille vahvaa myrkkyä, ja kun soppaan lisätään putoamista vastaan taistelevan LTU:n, niin etukäteenkin luvassa oli tiukka vääntö pisteistä. Sitä myös saatiin.

Wolves aloitti ottelun vahvalla lyhytsyöttöpelillä, joka tosin hyvinkin äkkiä muuttui tilanpuutteen johdosta pitemmiksi kaaripalloiksi. Maalipaikkoihin johtavat syötöt tyssäsivät kuitenkin kerta toisensa jälkeen LTU:n toppareihin, karkasivat veskarille tai jopa päädystä ulos. 27. peliminuutilla SCW-puolustukselle sattui pieni kämmi, jonka johdosta LTU-hyökkääjä pääsi puolittaiseen läpiajoon, ja onnistui sekavan tilanteen päätteeksi viimeistelemään kotijoukkueen 1-0-maalin. Ensimmäinen puoliaika käy muutenkin malliesimerkistä siitä, että pallonhallinta ei loppupeleissä merkkaa mitään, kun toinen joukkue tekee sen ainoan maalin. Tauolle siis 1-0-tilanteessa, vaikka Wolves ns. kuskin paikalla olikin.

Toisella jaksolla ote siirtyi entistä vahvemmin Susipaidoille, mutta kunnon tekopaikoille ei sitten millään päästy. Lopulta tasoitukseen vaadittiin vahva virolainen Karl Kaasik, joka jatkoi Patri Filatoffin erinomaisen sivuvaparin jalallaan taka-alaseen. Tämänkin jälkeen molemmille joukkueille siunaantui muutama tekopaikka, mutta 1-1-lukemat jäivät myös ottelun loppunumeroiksi. Ottelu olisi taas voinut kääntyä kummin päin vaan, mutta Wolvesin maalissa Vedelin ja Gustafssonin paraatipelastukset pitivät littoislaismaalit yhdessä, eikä virkaveli toisessakaan päässä heikommaksi jäänyt. Näin Wolvesille nousun varmistukseen tarvittava piste ja juhlat käyntiin!

Kokoonpano

Vaihdot:

46' Vedel -> Gustafsson
46' Lempinen -> Mähönen
46' Virtanen -> Allén
75' Jalo -> L Tulla
86' M Tulla -> Kalliokoski

Tapahtumat

1-0 Vastustaja  27'  
     
Vastustaja     68'  
Vastustaja     70'  
  71'  1-1 Kaasik (P Filatoff)
Vastustaja     72'  
  77' Masalin    
  82' Mähönen    

Ottelun kolme Sutta (jury Jyrki Filatoff):

*** Karl Kaasik
**   Krister Mähönen
*     Janne Forsman

  • albi.jpg
  • fredrik.jpg
  • renta.jpg
  • safrent.jpg
  • manhattancity_white.jpg
  • trpgroup2.jpg
  • stadium.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30