SC Wolvesin voittokulku Nelosessa katkesi perjantai-iltana Salossa, kun SCW ja Salon Toverit päätyivät pistejakoon lukemin 2-2 (2-0).

Siipirikkoinen SC Wolves matkusti perjantaina Saloon vain kolmella (plus maalivahti) vaihtopelaajalla. Poissaoloista ja osittain uusista pelipaikoista huolimatta jalkeilla oli varsin kilpailukykyinen ryhmä, joten ennakkosuosikin viitta oli aivan varmasti vierasjoukkueen harteilla.

SaTo kuitenkin osoitti heti ottelun alussa, että ennakkospekulaatiot, kokoonpanot ja kaikki muu kuin itse peli on toissijaista. Ottelua ehdittiin pelata alle 10 minuuttia, kun Wolvesin päädyssä helähti ensimmäisen kerran. Tästäkin eteenpäin peli oli tahmeaa, sillä salolaiset onnistuivat parkkeeraamaan bussin ja täten sumputtamaan oman kenttäpuoliskonsa. Juuri kun Sudet olivat muutaman tekopaikan myötä saamassa peli-ilosta kiinni, pääsi Toverit vastahyökkäyksestä läpiajoon ja iski itsensä jo 2-0-johtoon. Samoista lukemista lähdettiin myös tauolle, joka tällä kertaa ei olisi voinut parempaan kohtaan osua.

Toiselle jaksolle kentälle tuli huomattavasti energisempi SCW. Tunnin pelin hujakoilla salolaiset sortuivat käytännössä ottelun ensimmäiseen hutiinsa, kun vastaan tulleen maalivahdin purkupallo päätyi suoraan Patri Filatoffin jalkaan ja tämä nosti pallon 30 metristä tolpan kautta tyhjään maaliin. Tasoitusmaaliin ei sitten vastustajan virhettä vaadittukaan, vaan päinvastoin huikea yksilösuoritus. Sampo Niinimaan pitkä rajaheitto löysi kentän pisimmän miehen Patri Filatoffin, joka jatkoi päällään pallon maalinedustalle. Kentällä ja kentän laidalla olleet ihmiset miettivät vielä lauantaiaamunakin herätessään, mistä tämäkin ratkaisu Krister Mähösen päähän tuli, sillä mies otti ja painoi pallon suoraan saksarilla takanurkkaan yli häntä vartioineen vastustajan sekä voimattoman SaTo-vahdin.

Lisäosumia ei enää nähty, ja näin Wolves kärsi ensimmäisen pistemenetyksensä yli neljä kuukautta sitten alkaneessa Nelosessa. Pelitapahtumat huomioon ottaen Wolves saa kuitenkin olla tyytyväinen yhteenkin pisteeseen, sillä salolaiset pääsivät kyllä pommittamaan Wolves-maalia luvattoman paljon. Daniel Vedel SCW-maalissa kuitenkin venyi useampaan loistotorjuntaan ja piti takaiskumaalit kahdessa.

Mahdollisuus palata voittokantaan on jo oven takana, sillä kausi jatkuu heti maanantaina, kun Heitto isännöi Susia Yläkentällä. Kokoonpanohuolet saattavat ainakin osittain jatkua, sillä muiden poissaolojen lisäksi perjantaina pelanneista pois jäävät Sampo Niinimaa sekä lopussa loukkaantunut Lauri Tulla. Tullan vamman vakavuudesta ei vielä ole tarkkaa tietoa, toivotaan että paluu tapahtuisi heti kahden viikon päästä.

//DL

Kokoonpano

Vaihdot:

46' Ahanen -> Kalliokoski
46' Lempinen -> Mähönen
88' L Tulla -> Lindqvist

Tapahtumat

1-0 Vastustaja 7'  
  14' Ahanen    
2-0 Vastustaja  30'   
     
  65' 2-1 P Filatoff
  83' 2-2 Mähönen (P Filatoff)

 

Ottelun kolme Sutta (jury Jyrki Filatoff):

*** Daniel Vedel
**   Sampo Niinimaa
*     Krister Mähönen

  • renta.jpg
  • fredrik.jpg
  • albi.jpg
  • stadium.jpg
  • manhattancity_white.jpg
  • trpgroup2.jpg
  • safrent.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30