SC Wolves oli viime lauantaina niskan päällä ja voitti Salon Wilpaksen kotikentällään lukemin 1-3 (0-0).

Sarjakauden toisessa ottelussa vastaan asettui Kolmosesta tippunut Wilpas. Ottelusta povattiin fyysistä, ja sellainen myös saatiin. Etenkin ensimmäisellä puoliajalla kentällä sai tehdä käytännössä mitä vain, ilman että kortti heilahti. Jo viiden minuutin pelin kohdalla Wolves-maalivahti Daniel Vedel ajeltiin vaihtoon ja tolppien väliin asteli Heikki Gustafsson. Tästä peli jatkui kuumana, mutta lisäloukkaantumisilta säästyttiin vielä tässä vaiheessa. Peli rauhoittui jossain määrin ja Wolves pääsi muutamaan otteeseen kokeilemaan Wilpas-vahdin virettä, joutuen kuitenkin toteamaan päivän kunnon olevan ainakin kohtalainen. Puolen tunnin pelin kohdalla myös Miikka Lempinen joutui jättämään kentän puujalan takia, ja osittain tästäkin syystä meno kentällä yltyi uudestaan. Toni Tuomisen keltaisen ja kahden Wolves-vaihdon lisäksi ensimmäisellä jaksolla ei kuitenkaan muita tilastomerkintöjä nähty, ja näin tauolle rauhoittumaan 0-0-lukemissa.

Wilpas taisi jäädä tauolla koppiin, sillä SCW painoi kaksi maalia heti toisen puoliajan alkuun. Ensin Jiri Vainio puski kulmapotkusta avausosuman ja hetkeä myöhemmin Jami Hannuniemi katkaisi taaksepäinsyötön ja siirsi Susipaidat 0-2-johtoon. Jonkinnäköinen naula Wilpas-arkkuun lyötiin 72. peliminuutilla, kun Hendrik Hansén ja Jami Virtanen alustivat ja Patri Filatoff laittoi pallon kolmatta kertaa salolaisten verkkoon. Harmillisesti nollapeli ei kuitenkaan säilynyt loppuun asti, vaan aivan loppuhetkillä raitapaidat pääsivät maalinedussähläyksen päätteeksi kaventamaan 1-3:een.

Tärkeimmät, eli pisteet, kuitenkin matkaavat Paraisille ja näin kahden ottelun jälkeen Wolves on puhtaalla pelillä jaetulla kärkisijalla. Se toinen puhtaan pelin joukkue on muuten LTU, joka toimii kolmannen kierroksen vastustajana. Tuo ottelu pelataan perjantai-iltana Littoisissa, tervetuloa myös sinne!

Kokoonpano

Vaihdot:

7' Vedel -> Gustafsson
29' Lempinen -> Vahalahti
68' Hannuniemi -> Hansén
81' Virtanen -> Kalliokoski
82' P Filatoff -> Lindqvist

 

Tapahtumat

  41' Tuominen    
     
Vastustaja     47'  
  48'  0-1 Vainio (Kaasik)
  50' Vahalahti    
Vastustaja     50'  
  50' 0-2 Hannuniemi
Vastustaja     62'  
  72' 0-3 P Filatoff (Virtanen)
  78' Virtanen    
1-3 Vastustaja  89'  

 

Ottelun kolme Sutta (jury Jyrki Filatoff):

*** Jiri Vainio
**   Matias Lehtonen
*     Lauri Tulla

  • fredrik.jpg
  • albi.jpg
  • renta.jpg
  • manhattancity_white.jpg
  • safrent.jpg
  • trpgroup2.jpg
  • stadium.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30