SC Wolves otti itselleen sarjan piikkipaikan kaatamalla KaaRe:n viime viikolla lukemin 0-3 (0-1).

Tappioitta viime keskiviikkoon asti pelannut Kaarinan Reipas joutui nöyrtymään kotikentällään vahvan Susilauman käsittelyssä. Alusta alkaen kävi selväksi, että SCW tulee hallitsemaan palloa ja KaaRe tyytyy hyökkäämään vastaan. 

Ensimmäisen puolituntisen ehdoton MVP oli kaarinalaisten veräjänvartija. Kerta toisensa jälkeen mies venytti raajansa tielle, vaikka palloa lämittiin parhaimmillaan kahdesta metristä maalia kohti. Maalintekoon vaadittiin lopulta pilkku, josta Jani Masalin siirsi vieraat johtoon hetki ennen taukovihellystä.

Toisella puoliajalla sama meno jatkui. Vain kahdella vaihturilla liikenteessä ollut KaaRe ei saanut missään vaiheessa pelistä kunnolla kiinni, mutta sitkeä puolustus piti kauan lukemat tasaisina. Parikymmentä minuuttia ennen loppua Roope Vahalahti pääsi laukomaan maalia kohti, ja pallo kimposi lopulta KaaRe-pelaajan kautta maaliin. Max Sundin pääsi vahvan kuljetuksen jälkeen vielä kaunistelemaan loppulukemat 0-3:een aivan ottelun loppuhetkillä. Näin pisteet Paraisille ja joukkueet juhannuksen viettoon.

KaaRe:n päästettyjen maalien pientä lukumäärää ei tarvitse tämän matsin jälkeen enää ihmetellä, sen verran vaikeaa oli päästä huippupaikkoihin. Muutaman kerran joukkue myös hätyytteli nopeilla vastahyökkäyksillä, mutta ratkaisevat syötöt karkailivat järjestään liian pitkiksi. Pari onnistumista siihen, niin tämäkin matsi olisi voinut olla aivan toisenlainen.

Joka tapauksessa kevätkierrosta on nyt jäljellä yksi matsi, perjantaina SCW kohtaa Magen Akatemian kotikentällään Koivuhaassa. Siitä voitto ja kärkipaikalta tauolle!

Ps. korjaus vielä KaaRe-matsin ennakossa olleeseen asiavirheeseen, aikaisempia harjoituskohtaamisia olikin kaksi. Vuoden 2014 1-4-tappion lisäksi Wolves voitti vuoden 2015 tammikuussa KaaRe:n 2-1. Eli nyt on keskinäiset kohtaamiset 2-1 Wolvesille, syksyllä sitten 3-1:een.

 

Kokoonpano

Vaihdot:

46' Tuominen -> Jalo
46' Hansén -> Sundin
66' Hautala -> Kuusela
85' H Filatoff -> Julin
88' Masalin -> Tappola
88' Vahalahti -> Allén
88' P Filatoff -> Lindqvist

 

Tapahtumat

  41' 0-1 Masalin RP
     
Vastustaja     55'  
  70' 0-2 Vahalahti (Masalin)
  79' Vahalahti    
  87' 0-3 Sundin (Masalin)

 

Ottelun kolme Sutta (jury Jyrki Filatoff):

*** Henri Filatoff
**   Matti Hautala
*    Max Sundin

  • fredrik.jpg
  • albi.jpg
  • renta.jpg
  • safrent.jpg
  • manhattancity_white.jpg
  • stadium.jpg
  • trpgroup2.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30