SC Wolves ja Piikkiön Palloseura väänsivät lauantaina Koivuhaassa 1-1-tasapelin.

Ottelun loppulukemista huolimatta matsi oli kaikkea muuta kuin tapahtumaköyhä. Oikeastaan yksi matsin kannalta aika ratkaiseva seikka tapahtui jo lauantain vastaisena yöna, kun Wolves-maalivahti Joel Hildénille nousi pelaamisen estävä kuume. KaaPostakaan ei enää pystynyt veskaria lainaamaan, eli Wolves joutui iskemään kenttäpelaajan maaliin. Valinta kohdistui Ville Tappolaan, joka on välillä harjoituksissakin hoitanut torjuntatehtäviä.

Eikä se huonosti alkanutkaan. Tappola katkoi komeasti läpisyöttöjä ja rankkarialueen sisään tulleet pallot jäivät nätisti käsiin ilman turhaa pomputtelua. Kuitenkin 22. peliminuutilla tilanne meni todella vahvasti puihin, kun läpisyöttöä katkomaan lähtenyt Tappola potkaisi korkeasta pomppupallosta ohi ja suoraan vastustajaa pään seudulle. Potku ei todellakaan ollut mikään kova, mutta lyhyen avustavan kanssa palaveeraamisen jälkeen erotuomari Martin Granström nosti takataskustaan punaisen kortin ja näin tämänkertainen visiitti tolppien väliin jäi reilun parinkymmenen minuutin mittaiseksi. Seuraavaksi kassariksi valikoitui Matti Hautala, joka veti vehkeet niskaan ja siirtyi vasemmalta laidalta maaliin. Wolves vajaalle, eikä tilanne todellakaan näyttänyt ruusuiselta.

Ensimmäinen puoliaika kuitenkin päättyi lopulta 0-0, eikä kummallakaan oikeastaan mitään hirmupaikkaa edes ollut. Aivan puoliajan lopulla toki Karl Kaasik kaadettiin (60 metrin päästä katsottuna on tietty vähän paha huudella) päivänselvän rankkarin arvoisesti, mutta tilanne jatkui ilman vihellystä.

Toinen jakso ehti vanheta noin 10 minuuttia, kunnes Tomas Lindblom pelattiin puolittaiseen läpiajoon. Lindblom kaadettiin, ja tällä kertaa pallo vietiin 11 metriin. Pallon taakse Jani Masalin, joka painoi jo kauden neljännen rankkarimaalin verkkoon ja Susipaidat 1-0-johtoon. Alkoi armoton puolustustaistelu, joka vei mukanaan mm. Joonatan Julinin olkapään. Ilmeisesti ei mitään sen vakavempaa, eli toivotaan Juliniltä nopeaa paluuta kentille. Kilpikonnapuolustus ei kuitenkaan lähellekään loppua kestänyt, vaan 15-20 minuuttia ennen loppuvihellystä PiPS sai useamman kulman putkeen. Lopulta yksi näistä toi mukanaan tasoitusmaalin, kun etutolpalle unohtunut piikkiöläispelaaja pääsi aivan vapaasti puskemaan pelivälineen maaliin.

Loppumatsi meni Palloseuran näennäisessä hallinnassa, mutta tilanne oli kuitenkin koko ajan kontrollissa. Wolvesin kenttäpelaajat keskittyivät pallon syömiseen ja vaihtopenkki keskittyi lähinnä Magaboyn hiillostamiseen. Kumpikin onnistui riittävän hyvin, ja näin SCW:lle tärkeä piste ja Magaboy on valmiiksi lämmitelty syyskierroksen kohtaamista varten.

Kauden ensimmäinen pistemenetys siitä tuli, mutta tappioitta jatketaan edelleen. PiPS liittyi sikäli harvinaiseen kerhoon, että Koivuhaasta pisteitä ovat aikaisemmin vieneet ainoastaan FC Turku, Peimari United, Magen Akatemia sekä IBK MedA.

Voittojen tielle palaamiseen on mahdollisuus jo keskiviikkona, kun aikaisemmin mainittu FC Turku saapuu Koivuhakaan. Ennakkoa tästä vielä tiistai-illan aikana.

Kokoonpano

Vaihdot:

46' Ahanen -> Julin
63' H Filatoff -> Lempinen
67' Julin -> Jalo
81' Masalin -> Kalliokoski
81' Sundin -> Kuusela
81' Kaasik -> Nyqvist

Tapahtumat

Tappola     22'  
H Filatoff     43'  
     
1-0 Masalin RP 55'  
  73' 1-1 Vastustaja

 

Ottelun kolme Sutta (jury Jouni Partanen):

*** Matti Hautala
**   Toni Tuominen
*    Henri Filatoff

  • fredrik.jpg
  • albi.jpg
  • renta.jpg
  • stadium.jpg
  • manhattancity_white.jpg
  • safrent.jpg
  • trpgroup2.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30