SC Wolves kaatoi tänään LTU 3:n futiskauden avausmatsissa lukemin 1-4 (1-3).

Futiskesä 2016 pyörähti tänään käyntiin Litsan Wembleyllä. Aamun komea kevätaurinko painui pilvien taakse, tilalle tuli pientä vesisadetta ja todella navakka tuuli.

Se olosuhteista, itse ottelussa Wolves pääsi heti alusta luomaan pari puolittaista tekopaikka, mutta ei vielä maistunut. LTU 3 olikin lopulta maalinteon avannut joukkue, kun puolesta kentästä lähtenyt vapari jäi jotenkin pyörimään SCW-maalin kulmalle. Tilanne vaikutti lipuvan ohi, mutta niin vain LTU-pelaaja pääsi todella pienestä kulmasta laukomaan pallon takanurkkaan.

Takaiskumaali romutti SCW:n pelin hetkellisesti, ja turhautuminen alkoi paistaa läpi. Karl Kaasikin kulmapotkut olivat läpi ottelun laadukkaita, ja yksi näistä johti myös SCW:n avausmaaliin. Jani Masalin palautti takatolpalle tippuneen kulmapotkun takaisin keskelle, josta Anton Partanen pääsi puskemaan tasoitusmaalin verkkoon. Wolvesin avausmaalin jälkeen voimasuhteet heittivät taas kuperkeikkaa, ja SCW iski nopealla tahdilla kaksi maalia lisää. Ensin pakin tontilla pelannut Sami Kuusela pääsi nousun päätteeksi syöttämään maalin eteen, ja Matti Hautala sai kunnian päättää komean hyökkäyksen maaliin. Kolmas maali oli viime kauden pörssivoittajan Jani Masalinin käsialaa. Sampo Niinimaa tarjoili Masalinille hyvän tontin, josta mies tuikkasi pallon ohi LTU-vahdin.

Toinen puoliaika oli täysin Wolvesin hallussa, mutta maalinteko ontui pahemman kerran. Suurin piirtein koko joukkue kävi vuorollaan kokeilemassa, mutta tilanteet valuivat kerta toisensa jälkeen käsistä. Toni Tuominen turhautui lopulta sen verran, että kävi itse topparin paikalta viimeistelemässä 1-4-maalin noin kymmenen minuuttia ennen loppuvihellystä. Maaliin kirurgintarkan syötön antoi keskikentän kapellimestarina dominoinut Patri Filatoff.

Nämä jäivät myös ottelun loppulukemiksi, ja näin SCW:lle kauden avauksesta täydet kolme pistettä. LTU 3 haastoi hyvin, eikä erilainen lopputulos olisi ollut mikään mahdottomuus. Toki SCW vei peliä, mutta oli keltaisilla myös paikkansa iskeä enemmän kuin yksi maali. Susien peli ei ehkä rullannut toivotulla tavalla, mikä näkyi ajoittain turhautumisena ja ylimääräisenä huuteluna. Nyt kuitenkin eletään vielä huhtikuuta, joten viimeinen tarkkuus esim. syötöissä väkisinkin uupuu. Joka tapauksessa tämä oli SCW-historian paras kaudenavaus, aikaisempina vuosina tuloksina on ollut kaksi 1-0-voittoa ja viime kauden 0-0-tasuri FC Boda 2:a vastaan. Tästä on hyvä lähteä rakentamaan kaikkien aikojen futiskesää!

Kokoonpano

Vaihdot:

46' Niinimaa -> Jalo
~60' Masalin -> Kalliokoski
~65' H Filatoff -> Hansén
~70' A Partanen -> Lindqvist

Tapahtumat

Ajat puuttuvat, pöytäkirjaa ei ole vielä täytetty

1-0 Vastustaja   xx'    
    xx'   1-1 A Partanen (Masalin)
    xx'   1-2 Hautala (Kuusela)
    xx'   1-3 Masalin (Niinimaa)
         
    xx'   Vainio    
    xx'   Hautala    
    xx'   1-4 Tuominen (P Filatoff)

Ottelun kolme Sutta (jury Jyrki Filatoff):

*** Patri Filatoff
**  Sami Kuusela
*    Anton Partanen

 

Kausi jatkuu kahden viikon päästä perjantaina, kun SCW matkustaa Mynämäelle MynPa:n vieraaksi!

 

  • albi.jpg
  • renta.jpg
  • fredrik.jpg
  • manhattancity_white.jpg
  • trpgroup2.jpg
  • stadium.jpg
  • safrent.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30