Preseason

Henkisesti raskaan kevätkauden jälkeen säilyminen varmistui päätöskierroksella, jonka jälkeen vedettiin ansaitusti happea reilun kuukauden verran. Alkukesästä vuorossa oli perinteiset kesäreenit fysiikkoineen ja lyhyen kesätauon jälkeen joukkue on harjoitellut nyt seitsemän viikkoa täysipainoisesti.

Harjoitusmatseja pelattiin neljä kappaletta nousujohteisella pelillä:

FBC Turku Akatemia - SCW 14-7

SCW - FBC Turku Akatemia 5-4

SB Naantali - SCW 6-3

PTU - SCW 5-4ja

 

Kokoonpano

Kauteen lähdetään iskukykyisellä, mutta jonkin verran aiempaa ohuemmalla kokoonpanolla. Aiemmilla Suomisarjakausilla pelaajia on listoilta löytynyt noin 25, nyt joukkue on 22 pelaajan suuruinen. Uusia pelaajia remmiin on kesän aikana liittynyt viisi.

Valmennuksen osalta on myös tapahtunut muutoksia. Kauteen oli tarkoitus lähteä kaksikolla Pasi Lehtonen - Henri Filatoff, mutta Lehtonen tarttui liigahaasteeseen FBC Turun mukana, ja näin Filatoffista leivottiin päävalmentaja. Avukseen Filatoff saa Marko Vehmasen, joka on toiminut Wolvesin valmentajana vuodesta 2018.

Maalivahdit: Werneri Laaksonen, Aapeli Vehosmaa, Lassi Liukkonen

Puolustajat: Kalle Tuominen (C), Teemu Pakarinen (A), Toni Hurme (A), Eetu Niemi, Artturi Porko, Ramses Paalanen (Raadinkadun Rangers), Tommi Hellman (SB Hirvensalo)

Hyökkääjät: Patri Filatoff, Oskari Laaksonen (A), Tommi Sauvonsaari, Joel Ylistalo, Sergei Nurmi, Severi Kostiainen, Lassi Kukkonen, Anton Wikström, Santeri Rekola, Erkka Filatoff (SCW2), Tuomas Silvola (SB Hirvensalo), Jani Mäkelä (AjT)

 

Lähteneet: Teemu Helminen (Velehot), Henrik Huhtala (Ruoska), Matti Mertanen (Velehot), Olli Kokkola (SB Naantali), Miikka Lempinen (SCW2), Jasu Pääkkö (retired), Arttu Linnavuori (retired), Antti Kokko (retired), Krister Mähönen (retired), Oskari Kajander (?)

 

Lohko B

Taas on lohkojako heitetty uusiksi, ja näin ollen alle puolet sarjan joukkueista on viime kaudelta tuttuja. Viime kaudella kohdatuista tänäkin vuonna lohkosta löytyvät PSS, Loviisan Tor, Pelicans SB sekä paikallisvastustaja SBS Wirmo.

Lähialueelta löytyy nyt Wirmon lisäksi kaksi uusvanhaa joukkuetta, kun vastaan asettuvat samaan lohkoon palaava forssalainen FoSu sekä Suomisarjaan ensi kertaa noussut SB Naantali.

Tänä vuonna pääkaupunkiseudun sijaan reissut suuntautuvat pohjoiseen, sillä uusina lohkoon mukaan tulevat Classic United (Tampere), Steelers (Hämeenlinna), KrP Akatemia (Nokia) sekä O2-Jyväskylä Akatemia.

Lohkon sivuille pääset tästä: https://tulospalvelu.salibandy.fi/category/875!sb2023/group/2/

 

Wolves aloittaa kautensa tuplaviikonlopulla, kun perjantaina mitellään Länsirannikon derby Mynämäellä ja sunnuntaina vuorossa on kotiavaus ja vieraita Jyväskylästä.

Tervetuloa katsomoihin kannustamaan SCW liitoon!

  • fredrik.jpg
  • renta.jpg
  • albi.jpg
  • stadium.jpg
  • trpgroup2.jpg
  • manhattancity_white.jpg
  • safrent.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30