SC Wolves jatkoi viime lauantaina kovaa virettään, kun se kaatoi toistamiseen tällä kaudella Magen Akatemian.

Nyt voi jo todeta, että Parkin kirous on vihdoinkin murrettu! SCW:n lauantainen esitys ei jättänyt selittelyille sijaa, vaan joukkue vei pisteet Paraisille komean 5-0-voiton saattelemana.

Muutamasta lupaavasta paikasta ja Susipaitojen hallinnasta huolimatta ottelu pysyi pitkään tasalukemissa. Vasta puolen tunnin pelin kohdalla räjähti, kun Henri Filatoff seurasi oman paluupallonsa ja luukutti kauden toisen maalinsa ylänurkkaan. Filatoff totesi jo ennen ottelua, että kauden maalikiintiö on jo täynnä, mutta niin vain mies otti ja nosti itsensä maalin päähän yhden kauden maaliennätyksestään (2014, 3 maalia). Jos Filatoffin maali iski vähän puskista, niin samaa ei voi sanoa "Parkin hiljaisen kostajan" Miikka Lempisen osumasta. Avauksesta paikan itselleen kaapannut Lempinen iski juuri ennen taukoa vierailijat 0-2-johtoon ja nousi samalla sisäisen maalipörssin kakkossijalle viidennellä osumallaan. Minuuttia myöhemmin oli paikka laittaa kauden kuudes, mutta Magen-puolustaja repi räikeästi alimpana miehenä Lempisen pallosta irti, ja tuomarin pilli puhalsi rikkeen sijaan tauon merkiksi.

Ratkaisevan tuntuinen 0-3-osuma syntyi kuitenkin heti tauon jälkeen, kun Wolvesille tuomittiin pilkku ja Jani Masalin sijoitti sen varmasti Akatemia-vahdin ohi. Kun Patri Filatoff ja Teo Allén vielä kaunistelivat lukemia maalilla mieheen, kirjattiin lopputulos lukemiin 0-5 (0-2). Toisen puoliajan ikävin tilanne nähtiin noin tunnin pelin kohdalla, kun Magen-pelaaja ajeli Sami Jalon törkeästi tämän puskiessa pitkää kaaripalloa. Näistä vain toisen ottelu jäi kesken, sillä vastustaja selvisi tilanteesta keltaisella kortilla.

Summa summarum, joko Magen oli heppoisempi kuin ennen kautta ajateltiin, tai sitten SCW vain yksinkertaisesti onnistui matseissa täydellisesti, sillä kahden keskinäisen ottelun maaliero kirjataan Wolvesille ylivoimaisesti 11-0. Kausi jatkuu perjantaina, kun paikallisvastustaja FC Boda 2 tekee naapurisaarelta visiitin Koivuhakaan.

Kokoonpano

Vaihdot:

46' Lempinen -> Hirvaskari
59' Masalin -> Hautala
59' Hansén -> Allén
59' Jalo -> Lehtonen
67' P Filatoff -> Lindqvist
67' Sundin -> Kalliokoski

 

Tapahtumat

  32' 0-1 H Filatoff (Masalin)
Vastustaja     37'  
  44' 0-2 Lempinen (Tuominen)
     
  46' 0-3 Masalin rp
Vastustaja     48'  
Vastustaja     55'  
  67' 0-4 P Filatoff (H Filatoff)
  77' 0-5 Allén (Hirvaskari)
Vastustaja     78'  
  78' Kaasik    

 

Ottelun kolme Sutta (jury Sami Partanen):

*** Henri Filatoff
**   Jani Masalin
*    Joel Hildén

  • albi.jpg
  • renta.jpg
  • fredrik.jpg
  • manhattancity_white.jpg
  • safrent.jpg
  • stadium.jpg
  • trpgroup2.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30