SC Wolves ja Pargas IF kohtaavat perjantaina Pajbackalla odotetussa Paraisten Derbyssä.

Wolvesin leirissä perjantaita on odotettu keväästä 2013, muualla ehkä vähän lyhyemmän aikaa. Perjantaina tuo odotus kuitenkin palkitaan, kun SC Wolves ja Pargas IF taistelevat ensimmäistä kertaa kalkkikaupungin herruudesta. Vuonna 2013 ajatus tuntui vielä kaukaiselta haaveelta, mutta askel kerrallaan haaveesta on tullut totta. Harjoituspelejä ollaan osittain myös tarkoituksella pantattu, jotta tämä ensimmäinen kohtaaminen pelattaisiin ns. kovat piipussa.

Wolves aloitti kauden yskähdellen, mutta onnistui kääntämään kurssin peräkkäisillä voitoilla Åbo IFK:sta ja FC Ålandista. Viimeisimpänä alla on kuitenkin 6-1-tappio Peimari Unitedille. Piffen on hävinnyt tällä kaudella vasta kerran, ja löytyykin sarjataulukon sijalta 4. Nyt alla on kaksi 0-0-tasapeliä, jotka ovat linjassa Piffenin vähämaalisten pelien kanssa. Toukokuun lopussa TuWe kaatui peräti 9-1, mutta jos sen jättää laskuista pois niin viimeksi punaisten pelissä on nähty kolme maalia tai yli kaksi kuukautta sitten, 13.4. Åbon kaatuessa 5-2.

Vanhat urheilun lainalaisuudet ovat kuitenkin perjantainakin voimassa. Paikallisottelussa sarjataulukko ja tilastot eivät näyttele yhtä suurta roolia kuin tavallisessa sarjapelissä, vaan voimasuhteet voivat kääntyä miten päin tahansa ja maalejakin on lupa odottaa.

Nordicbetillä ei derbyn erikoislaatuisuutta olla huomioitu, sillä kertoimet on aseteltu 4.35-4.35-1.45.

Otteluisäntä Paraisten Kuulutusten videoennakko, haastattelussa Wolvesin Lauri Tulla ja Piffenin Viktor Lindqvist: http://www.pku.fi/pargasderby-del1/

Käy tästä klikkaamassa itsesi "IN": https://www.facebook.com/events/388373351664304/

Kokoonpano

SCW-koutsi Marko Malmborgilla on perjantaina käytettävissä täysi kokoonpano, sillä varmuudella poissa ovat ainoastaan Lindqvist, Allén, H Filatoff, Masalin, Oksman sekä Hildén.

Kokoonpanosta löytyy pitkä liuta Piffenissä pelanneita, sillä Wolvesista punaista paitaa ovat loukkaantuneiden Allénin, H Filatoffin ja Lindqvistin lisäksi aikoinaan kantaneet Virtanen, Forsman, Kaasik, P Filatoff, Lindblom (15-20 vuotta), Niinimaa, Hautala sekä Tullan veljekset.

Seuraa näitä

Tunnelataus - Kovat panokset ja iso yleisö - pysyvätkö tunteet kurissa?

Yleisömäärä - Meneekö 500 rikki? Kelistä ei ainakaan jää kiinni, sillä kirjoitushetkellä luvataan aurinkoa ja +20C

Arvonta - Kannattaa seurata ihan siitä syystä, ettei mene yhteistyökumppaneiden erinomaiset tuotepalkinnot sivu suun.

 

Ei muuta kuin perjantaina Pajbackalle derbytunnelmaa luomaan! Kaljakatsomo aukeaa kello 18, ottelu alkaa kello 19. TERVETULOA / VÄLKOMNA!

Ps. viimeisimmät tiedot ottelutapahtumasta löydät somesta, mm. facebook.com/SportingClubWolves

//DL

  • autotarvike.png
  • bws.jpeg
  • Suomen_Pumppaamohuollot_pisaralogo_vektoroitu.jpg
  • petja.jpg
  • crossgym_logo-02.jpg
  • target_white.png
  • KSM_Manhattan.png
  • op_parainen.png
  • mehilainenneo_white.png

Matsikalenteri