SC Wolves sai Kolmosen Kuukauden ottelussa orastavan tappioputkensa poikki voittamalla FC Bodan lukemin 1-0 (0-0).

Ottelun ensimmäiset 15 minuuttia oli hyvin tarkkaa pelaamista, joka lähinnä näkyi riskien minimoimisena. Vähänkään vaaralliset tilanteet hoidettiin kauas pois omalta alueelta. Noin vartin kohdalla vastaava poistoyritys sitten epäonnistui karkeasti, ja pallo jäi kahden peräkkäisen kulmapotkun jälkeen pyörimään pilkun kohdalle. Wolvesin onneksi viimeistely-yritykset kuitenkin jäivät vajaiksi.

Näiden kulmapotkujen seuraksi Bodalle tarjottiin maalintekoa läpiajon muodossa, mutta klassisen "liikaa aikaa"-ilmiön saattelemana pallo maalista ohi. Wolvesin jakson paras paikka oli vapaapotku 20 metristä, mutta ensimmäinen yritys jäi muuriin ja jatkopallo niukasti yli maalin.

Heti toisen jakson alussa Patri Filatoff pujotteli lyhyen kulman jälkeen alueelle ja laukoi, mutta kulma oli pieni ja Boda-vahti liimasi pallon näppeihinsä. 0-0-tilanteessa jatkettiin ja Wolves alkoi pääsemään paikoille. Jami Hannuniemi pääsi muutamaan otteeseen yrittämään, mutta vielä ei saatu kuparista rikottua. 71. minuutilla tilanne kuitenkin muuttui, kun nopean vastahyökkäyksen päätteeksi Hannuniemi hassutti Boda-legenda Sven Ivarsin ja sai päätyviivalta syötettyä pallon maalin eteen, jossa Jami Virtanen sijoitti takuuvarman kudin verkkoon. 

Virtasen maali jäi kuin jäikin ottelun voittomaaliksi. Taas saatiin kyllä jännittää päätösvihellykseen asti, sillä vielä lisäajalla pitkä rajaheitto lipsahti puolustuksen läpi vitosen viivalle, jossa Boda-pelaajan pusku kuitenkin epäonnistui ja suuntautui karvan verran maalin yli. Näin säilymisen kannalta kultaakin arvokkaammat pisteet jäivät Paraisille, ja Wolves nousi Bodan ja FC Inter 2:n seuraksi 14 pisteeseen. Tasaista on kuin Pohjanmaalla.

Ottelu oli tosiaan Kolmosen Kuukauden ottelu, joten matsia voi tarkastella myös näistä lähteistä:

Turun Sanomat (raportti, video): http://www.ts.fi/urheilu/jalkapallo/alasarjat/4038288/Video+SC+Wolves+repi+huipputarkeat+pisteet+Kolmosen+kuukauden+ottelussa

Piiri (raportti, kuvia): https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/kotijoukkue-wolves-niukkaan-voittoon-kuukauden-ottelussa

Seuraavan kerran SC Wolves lähtee parantelemaan asemiaan keskiviikkona, kun saariston pääkaupunkiin vieraaksi saapuu TPK.

//DL

Kokoonpano

Vaihdot:

65' Lindblom -> L Tulla
65' M Tulla -> Ahanen
78' Virtanen -> H Filatoff
89' Hannuniemi -> Mähönen

 

Tilastot

    20' Vastustaja    
     
Hannuniemi       60'  
1-0 Virtanen (Hannuniemi)   71'  
H Filatoff       80'  
Niinimaa       82'  
    83' Vastustaja    
L Tulla     90+1'   

 

Ottelun kolme Sutta (jury Marko Malmborg):

*** Patri Filatoff, Jami Hannuniemi
** Jami Virtanen, Sampo Niinimaa, Toni Tuominen, Jiri Vainio, Tomas Lindblom, Lauri Tulla
* Niklas Aalto, Milliam Ahanen

  • renta.jpg
  • albi.jpg
  • fredrik.jpg
  • safrent.jpg
  • trpgroup2.jpg
  • manhattancity_white.jpg
  • stadium.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30