FC Inter 2 vei perjantaina pisteet mukanaan Turkuun, ottamalla voiton lukemin 1-2 (0-1).

Kauden kolmas kotiottelu ei tuottanut sitä kaivattua voittoa, vaan FC Inter 2 nappasi kauden ensimmäisen voiton taskuunsa. Ottelu sai suorastaan katastrofaalisen alun, kun jo kolmannella minuutilla oman pään syöttö jäi vajaaksi ja vierailija rankaisi. Wolves sai pikku hiljaa pelistä kiinni, mutta joutui tietenkin pelaamaan hieman eri tavalla tappioasemassa. Jakson loppua kohden ote siirtyi entistä vahvemmin Susipaidoille, eikä maalikaan monen senttimetrin päähän jäänyt (muutamaankin otteeseen pallo melkein maaliviivalla asti), mutta niin vain sitkeästi 0-1-lukemissa siirryttiin tauolle.

Toinen jakso ei nyt ihan yhtä huonosti alkanut, mutta ei kauas jääty. Noin 6 minuuttia oli toista puolikasta pelattu, kun Inter-pelaaja pujotteli pakiston välistä ja latoi pallon rankkarialueen rajalta reppuun. Kymmenisen minuuttia myöhemmin Wolves nousi taas maalin päähän, kun Patri Filatoff osui toisessa peräkkäisessä ottelussa. Toppari Janne Forsman lähetti omalta puoliskolta pitkän pystypallon, jonka Filatoff sai kiinni boksin oikeassa laidassa ja nosti sieltä kavennuksen yli voimattoman Inter-vahdin. Jäätävä loppukiri useine paikkoineen ei kuitenkaan sitä kaivattua toista maalia tuonut, vaan SCW joutuu taas tyytymään nollaan pisteeseen.

Joukkueen kollektiivinen "apina selässä" alkaa vähitellen muuttumaan gorillaksi. Paikkoja pystytään kyllä luomaan ja esim. viime kauden viimeistelyllä pisteitäkin olisi enemmän, mutta kun ei mene niin ei mene. Pienestä se on kiinni, joten kurssi voi kääntyä räjähdysmäiseen nousuun hetkenä minä hyvänsä. Ehkä jo keskiviikkona Yläkentällä?

//DL

Kokoonpano

Vaihdot:

77' L Tulla -> Lempinen
83' Ylistalo -> Masalin
90+1' Ahanen -> Kalliokoski

Tapahtumat

   3' 0-1 Vastustaja
     
  52'  0-2 Vastustaja
1-2 P Filatoff (Forsman)  66'  
L Tulla     76'  
  79' Vastustaja    


Ottelun kolme Sutta (jury Marko Malmborg):

*** Patri Filatoff
**   Niklas Aalto
*    Karl Kaasik

  • albi.jpg
  • renta.jpg
  • fredrik.jpg
  • manhattancity_white.jpg
  • stadium.jpg
  • safrent.jpg
  • trpgroup2.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30