ToVe ja SC Wolves tasasivat viime lauantaina pisteet Porin urheilukeskuksessa lukemin 0-0 (0-0).

Kuuma ja hikinen Porin Urheilukeskuksen tekonurmi sai lauantaina toimia näyttämönä Toejoen Veikkojen ja SC Wolvesin välisessä kamppailussa. Itse ottelukaan ei jättänyt ketään runsaslukuisessa yleisössä kylmäksi, vaikka maalit jäivätkin puuttumaan.

Molemmilla joukkueilla oli ensimmäisellä puoliskolla muutama vaarallinen tekopaikka. ToVe:n vapari rankkarialueen ulkopuolelta kuitenkin suuntautui yli maalin, kuten myös puolittainen läpiajo. Wolvesin paras paikka siunaantui aivan jakson lopussa, kun Patri Filatoff pääsi jatkamaan puolen kentän vaparin päällään, kuitenkin suoraan maalivahdin käsiin.

Toisella jaksolla ote siirtyi Wolvesille. Pirteästi pelannut Matti Hautala pääsi paristakympistä kokeilemaan, mutta tykki osui suoraan maalivahdin syliin. Patri Filatoff, Jami Hannuniemi ja Miikka Lempinen pääsivät kaikki kokeilemaan maalintekoa, mutta kaikki ratkaisut menivät muutamalla sentillä maalista ohi. ToVe:lle tarjottiin 3-4 vaparia kahdestakympistä, mutta yhtä vaikea porilaisilla oli osua maalia kohti, joten niistäkin selvittiin säikähdyksellä.

Loppulukemat siis kirjoitettiin 0-0, ja näin pisteet laitettiin jakoon. Bussimatka kotiin ainakin tuntui huomattavasti lyhyemmältä, kun repussa oli kauden toinen piste ja vielä kovan taistelun ansiosta. Enemmän oli taas kerran tarjolla, mutta sen ensimmäisen voiton aika tulee vielä.

//DL

Kokoonpano

 
 
Vaihdot:
 
77' Lempinen -> Kalliokoski
83' Ylistalo -> Virtanen
 

Tapahtumat

   23' Aalto    
   44'  Laine    
     
Vastustaja      57'  

 

Ottelun kolme Sutta (jury Marko Malmborg):

*** Toni Tuominen
**   Matti Hautala
*     Valtteri Laine

  • fredrik.jpg
  • renta.jpg
  • albi.jpg
  • stadium.jpg
  • manhattancity_white.jpg
  • trpgroup2.jpg
  • safrent.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30