TPK oli keskiviikkoiltana SC Wolvesille liian kova pala purtavaksi. Pisteet kotijoukkueelle lukemin 4-0 (0-0).

Jos kauden avauksessa TuWe:a vastaan ottelun alku oli heikko, niin viime otteluissa tilanne on ollut päinvastainen. Nytkin SC Wolves oli avauskympillä palloa hallitseva osapuoli, pystymättä kuitenkaan sen enempää hätyyttelemään Kerhon maalia. SCW oli pakotettu ensimmäiseen vaihtoonsa jo 13. peliminuutilla, kun Krister Mähönen korvasi loukkaantuneen Henri Filatoffin. Filatoffin polven osalta taidettiin selvitä säikähdyksellä, eli eiköhän Presidentti nähdä taas muutaman viikon sisään pelikentillä.

Vaihdon jälkeen Wolves joutui hetken hakemaan muotoaan, ja näin TPK pääsi ottelussa niskan päälle. Pitkiin ristipalloihin luottanut kotijoukkue pääsi muutamaan otteeseen vähän turhankin vaarallisesti kokeilemaan, mutta Wolves-maalivahti Valtteri Laine piti maalinsa puhtaana. Ei SCW:kään maalipaikoissa paljoa kalvennut, mutta boksin rajalta lähteneet laukaukset jäivät yksi toisensa jälkeen ns. piippuun. Tauolle maalittomassa tasatilanteessa.

Toisen jakson alku toi mukanaan ottelun käännekohdan, kun sinipaidat viimeistelivät kahteen minuuttiin kaksi maalia. Taas vähän samantyyppisiä osumia kuin Bodan kaksi ensimmäistä, eli hyökkääjä sai pallon linjan takana ja viimeisteli molemmilla kerroilla varmasti takanurkkaan. Wolves pyrki heti vastaamaan, muuttaen ryhmitystään hyökkäävämmäksi. Tämä kuitenkin osittain johti turhan isoon kuiluun hyökkäyksen ja pakkilinjan välillä, eikä peliä enää rakennettu keskustan kautta vaan lähinnä pitkillä palloilla. Yhtä pientä maalinedushässäkkää lukuun ottamatta tekomahdollisuudetkin jäivät laihaksi, eikä maalia saatu aikaiseksi.

Vaikkei sillä pelistä jaettavien pisteiden kannalta ollut mitään merkitystä, niin lisää lunta tupaan saatiin aivan ottelun loppuhetkillä. TPK maalasi lisäajalla kaksi kertaa, joten loppulukemat kirjoitettiin jo toisessa ottelussa peräkkäin 4-0. TPK nousi kuuteen pisteeseen, Wolves jatkaa edelleen avausvoiton metsästystä.

Sarjaan tutustuminen on nyt suoritettu, ensi viikon perjantaina on näytön paikka. Tuolloin vuorossa on kotiavaus, jossa SC Wolves saa vieraita Somerolta. Nyt kolmet hyvät treenit alle ja sitten mennään!

//DL

 

Kokoonpano

Vaihdot:

13' H Filatoff -> Mähönen
61' Masalin -> Virtanen
67' Forsman -> L Tulla
72' Mähönen -> Lempinen

 

Tapahtumat

Vastustaja     24'   
     
1-0 Vastustaja 53'   
2-0 Vastustaja 55'   
Vastustaja     58'   
  65'  Niinimaa    
3-0 Vastustaja 90+1'   
4-0 Vastustaja  90+4'   

 

Ottelun kolme Sutta (jury Marko Malmborg):

*** Valtteri Laine
**   Sampo Niinimaa
*     Patri Filatoff 

  • albi.jpg
  • renta.jpg
  • fredrik.jpg
  • safrent.jpg
  • manhattancity_white.jpg
  • trpgroup2.jpg
  • stadium.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30