SC Wolves nappasi lauantaina täydet kolme pistettä voittamalla FC NuoTeePee:n kotikentällään 5-0 (3-0).

Molemmat joukkueet lähtivät lauantain koitokseen siipirikkoisina, mutta pahempi tilanne oli silti vierailijoiden riveissä. FC NuoTeePee joutui aloittamaan ottelun vajaalla, kun avauskokoonpanon täydentänyt pelaaja saapui vasta myöhemmin paikalle.

Ottelusta olisi hyvinkin voinut sukeutua erittäin vaikea, mutta Wolvesin onneksi Matti Hautala pommitti isännät kahden maalin johtoon jo varhaisessa vaiheessa. Patri Filatoff onnistui myös kertaalleen avauspuoliskon aikana, ja näin SCW turvallisen tuntuisessa johdossa tauolle. Peli ei kuitenkaan missään vaiheessa vakuuttanut vaan mieleen hiipi lähinnä ajatus siitä, että täydellä miehityksellä NuoTeePee olisi varmasti pitänyt Susipaitoja ahtaalla.

Toinen jakso ei lopulta sekään tarjonnut ihmeempiä, NuoTeePee sinnitteli hyvin mukana antamatta SCW:lle liikaa tilaa tai aikaa. Kuten keväälläkin, venyivät lukemat aivan ottelun lopussa. Anton Partasen ja Patri Filatoffin maaleilla loppulukemat 5-0:aan ja näin Wolves siis varmisti kolme pistettä, mikä oli päivän ainoa tavoite. Kun PiPS lauantaina hävisi oman ottelunsa, on sarjajohto nyt uskomattomat SEITSEMÄN pistettä. Kyseessä on aika suuri muutos kun ottaa huomioon, että vain kolme viikkoa aikaisemmin PiPS vei kärkikamppailun ja siirtyi yhdellä pisteellä piikkipaikalle.

Seitsemän pisteen johto tässä vaiheessa kautta tarkoittaa yhtä asiaa: Sarja on ensimmäisen kerran katkolla nyt perjantaina, kun Wolves matkustaa Halikkoon. Nousuun tarvitaan nyt kolme pistettä, ja otteluita on jäljellä kolme: FC Halikko vieraissa sekä KaaRe ja LTU 3 kotona. Olisikohan vihdoin meidän vuoro...?

PS. Hatunnosto vielä FC NuoTeePee:n suuntaan. Laadukkaiden peliesitysten lisäksi seuran ympärillä pyörivästä toiminnasta voisi moni korkeampisarjalainenkin ottaa mallia. On hyväntekeväisyyttä, katsomonrakennusta, someaktiivisuutta, innokkaita faneja jne. Ja olihan se megafonikin päässyt Paraisten tullista läpi Koivuhakaan!

Kokoonpano

Vaihdot:

40' Kalliokoski -> Lindqvist
46' Allén -> Lenets
46' Riikonen -> A Partanen
55' Lempinen -> Julin

Tapahtumat

1-0 Hautala (Masalin) 7'  
2-0 Hautala 17'  
3-0 P Filatoff (Allén) 32'  
     
4-0 A Partanen (Julin)  80'  
5-0 P Filatoff (Julin) 85'  

 

Ottelun kolme Sutta (jury Jyrki Filatoff):

*** Patri Filatoff
**   Matti Hautala
*     Joel Hildén

  • renta.jpg
  • fredrik.jpg
  • albi.jpg
  • manhattancity_white.jpg
  • safrent.jpg
  • trpgroup2.jpg
  • stadium.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30