SC Wolves haki sunnuntaina tärkeät pisteet Parkilta voittamalla FC Turun lukemin 3-1.

Vaikeampia lähtökohtia voi hakea, kun syyskierros avattiin sunnuntaipelillä Parkin kentällä. Valmistautuminen onnistui kuitenkin hyvin, ja peli lähti heti alusta mukavasti rullaamaan. FC Turun pakkilinja haparoi useampaan otteeseen niin, että joku linjasta makasi alempana ja SCW pääsi laidoilta läpi välttäen paitsion. Lukuisten maalipaikkojen päättäjäksi tarvittiin lopulta ensimmäistä kertaa avaukseen nimetty Miikka Lempinen. Patri Filatoff syötti Lempisen boksin sisään ja tämä sijoitti pallon maalivahdin jalkojen vierestä verkkoon. Vain minuutteja myöhemmin sama mies oli taas asialla lähes identtisellä osumalla, tällä kertaa ratkaisevan syötön tarjoili Jani Masalin.

FC Turku pelasi ottelun läpi ilman vaihtopelaajia, mutta niin vain se onnistui kaventamaan lukemat 1-2:een kutakuinkin täydellisellä vaparilla. Vielä ennen taukovihellystä saatiin kuitenkin Man of the Match Miikka Lempiseltä viimeinen taidonnäyte. Helteisen Parkin ainoa jääkylmä viimeistelijä pääsi ottelussa kolmatta kertaa läpi ja iski hatullisen täyteen nostamalla pallon hallitusti FCT-veskarin yli.

Toinen puoliaika ei sen ihmeempiä tarjonnut, lämmin sää teki tehtävänsä ja pelin tempo hidastui huomattavasti. Wolves hallitsi ja rakensi hyökkäyksiä, ja pääsikin muutamaan otteeseen hätyyttelemään FCT-maalia. Välillä tilanteet kuitenkin päättyivät vähän vaarallisiin pallonmenetyksiin ja FC Turku pääsi virittämään vastahyökkäyksiä, joita se ei kuitenkaan pystynyt hyödyntämään.

Lopputulos Parkilla siis 1-3 ja SCW:lle pisteet kotiin. Kausi jatkuu ensi lauantaina, kun MynPa vierailee Koivuhaassa jo kello 12 alkavassa matsissa.

 

Kokoonpano

Vaihdot:

56' Allén -> Lenets
56' P Filatoff -> Julin
64' A Partanen -> Lindqvist
64' Masalin -> Kalliokoski
70' Jalo -> Nyqvist

 

Tapahtumat

  20'  0-1 Lempinen (P Filatoff)
  23'  0-2 Lempinen (Masalin)
1-2 Vastustaja  34'  
  42'  1-3 Lempinen (P Filatoff)

 

Ottelun kolme Sutta (jury Kimmo Vahalahti):

*** Miikka Lempinen
**  Jiri Vainio
*    Patri Filatoff

  • renta.jpg
  • fredrik.jpg
  • albi.jpg
  • safrent.jpg
  • stadium.jpg
  • trpgroup2.jpg
  • manhattancity_white.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30