SC Wolves otti lauantaina askeleen takaisin nousukamppailuun voittamalla sarjakärki Hirvensalon Heiton lukemin 4-0 (1-0).


Henri Filatoffin hevonen viuhui niukasti ylänurkasta ohi.

Kauden paras peli ei olisi parempaan kohtaan voinut osua. SCW oli alusta alkaen niskan päällä, vaikka Heitto satunnaisista vastahyökkäyksistä meinasi päästä yllättämään. Wolvesin topparipari Lehtonen-Vainio kuitenkin dominoi alakertaa sen verran vakuuttavasti, että suurin osa hyökkäyksistä kuivui kasaan viimeistään rankkarialueen rajalla. Vaarallisin tilanne syntyi kulmapotkusta, kun Heiton pelaaja pääsi puskemaan muutaman metrin etäisyydeltä. Joel Hildén oli kuitenkin hereillä ja onnistui torjumaan yrityksen komeasti maaliviivalta.

SCW:llä oli ensimmäisellä puoliskolla useampi paikka siirtyä johtoon, mutta Kenneth Sjöqvist turkulaisten maalissa piti lukemat kauan kiikareissa. 40. peliminuutilla kuitenkin rävähti, kun Toni Tuomisen pitkä syöttö tavoitti Tuomas Kitinojan, jolta pallo ajautui Jani Masalinille ja Wolves-pörssin kärkinimi iski pallon reppuun ja isännät taukojohtoon.

Sama trendi jatkui toisella puoliajalla, SCW piti palloa ja Heitto iski vastaan. Ensimmäisen puolituntisen aikana valkopaidoilla oli useampi mahdollisuus iskeä johto suuremmaksi, mutta muutamasta läpiajosta ja avopaikasta huolimatta palloa ei maaliin asti saatu. Peli keikkui kauan 1-0-lukemissa, kunnes noin vartti ennen loppua kapteeni Tomas Lindblom puski Albin Wikströmin lähettämän kulmapotkun sisään. Melkein heti seuraavasta hyökkäyksestä Anton Partanen vei Sudet jo 3-0-johtoon, kun hän pääsi oikealta boksiin ja viimeisteli komean maanuoliaisen takanurkkaan. Partanen myös kaunisteli loppulukemat ottelun viimeisellä laukauksella 4-0:aan.

-"Meiltä ehjä, hyvä peli. Koko joukkue oli hyvin keskittynyt. Lukemat olisivat voineet olla suuremmatkin, mutta hyvä näin", kommentoi Jyrki Filatoff voitokasta kärkimatsia.

SCW nousi nyt takaisin sarjan kakkostilalle, kolmen pisteen päähän sarjakärki Heitosta. Wolvesin kanssa samoissa pisteissä (26p) on ÅCF ja Wilpas 2, joilla tosin yksi ottelu enemmän pelattuna. SCW:n urakka jatkuu perjantaina Kupittaalla, kun vastaan asettuu Celt's.

 

SCW-kokoonpano

Vaihdot:

46' Nyqvist -> Riikonen
56' Kitinoja -> A Partanen
67' Filatoff -> Julin
75' Allén -> Kalliokoski
82' Masalin -> Lindqvist
83' Tuominen -> Lenets

 

Tapahtumat

1-0 Masalin (Kitinoja)   40'    
         
2-0 Lindblom (Wikström)   74'    
3-0 A Partanen (Lindblom)   76'    
    84'   Vastustaja    
4-0 A Partanen (Wikström)   91'    

 

Ottelun kolme Sutta (jury Jyrki Filatoff):

*** Joel Hildén
**   Jiri Vainio
*    Eero Riikonen

  • fredrik.jpg
  • albi.jpg
  • renta.jpg
  • stadium.jpg
  • trpgroup2.jpg
  • manhattancity_white.jpg
  • safrent.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30