Musan Salama päätti SC Wolvesin kevään 2016 Cup-seikkailun viime lauantaina Paimiossa pelatussa 4. kierroksen ottelussa.

Kauden, ja ehkä jopa historian, kovin ottelu alkoi tunnustellen. Kumpikaan joukkue ei maalipaikoilla mässäillyt, vaan pallo pyöri lähinnä keskialueella puolustustyön ollessa tarkkaa molemmin puolin. Hieman yllättäen ainoat edes puolittaiset tekopaikat osuivat SCW:lle, kun sekä Toni Tuominen että Matti Hautala pääsivät kokeilemaan kutejaan. Kummatkin viuhuivat yli, ja näin peliä jatkettiin 0-0-tilanteessa.

Reilut 24 minuuttia oli pelikellossa, kun porilaisten pitkä ristipallo tavoitti laiturin pakkilinjan takaa. Klassinen "ajo sisään, syöttö takaviistoon" -kuvio ei tuottanut tulosta ensimmäisellä eikä edes toisella yrittämällä, mutta pallo jäi kuitenkin pyörimään maaliviivalle. Lopulta MuSa-hyökkääjä pääsi väkisin survomaan pallon verkkoon ja SCW:n tilanne muuttui kertaheitolla huomattavasti vaikeammaksi.

Toisella puoliajalla sama tahti jatkui. Vaikka MuSa piti palloa ja SCW keskittyi puolustamaan, eivät mustapaidat mitään vaarallista pystyneet kehittämään. Jos mahdollisuudet tasoitukseen jo aiemmin olivat ohuet, vaikeutui tuo missio entisestään Henri Filatoffin saadessa heppoisesti toisen keltaisen ja sitä myöden ulosajon. Pari seuraavaa minuuttia SCW olikin täysin sekaisin, suut kävi enemmän kuin jalat, mutta Sudet eivät tulleet Paimioon luovuttaakseen. Taistelu jatkui suurin piirtein samanlaisena kuin ennen ulosajoa.

Kymmenisen minuuttia ennen loppua MuSa onnistui toistamiseen, tällä kertaa paluupallo tuikattiin takatolpalta sisään ja peli vaikutti selvältä. Sekä Sampo Niinimaalla että Jani Masalinilla oli vielä paikat maalintekoon, mutta molemmat yritykset suuntautuivat ohi maalin. Näin Porin suunnalla jatketaan Cup-taivalta ja Wolvesille 4. kierros oli päätepysäkki. Pää pystyssä saa kuitenkin kävellä, sillä kentän tapahtumia peilaten ei millään uskoisi että joukkueiden välistä sarjaeroa on kolmen divisioonan verran. Wolves toki oli läpi ottelun ottavana osapuolena, iskien vastaan tilaisuuden tullen, mutta paremmalla viimeistelyllä ja pienellä onnella yllätys olisi ollut hyvinkin mahdollinen.

Kevät jatkuu PaiHa:n kevätturnauksella lauantaina 19.3 sekä Errea Cupin 1. kierroksen PiPS-matsilla kiirastorstaina.

Kokoonpano

Vaihdot:

66' Tuominen -> Allén
75' Kaasik -> Kuusela
79' Hautala -> Julin

Tapahtumat

    25'   Vastustaja 0-1
Masalin       32'    
    43'   Vastustaja    
         
Filatoff       49'    
Hautala       53'    
Filatoff       60'    
Kaasik       61'    
    81'   Vastustaja 0-2
Jalo       87'    

Ottelun kolme Sutta (jury Jyrki Filatoff):

*** Sami Jalo

**   Matias Lehtonen

*    Matti Hautala

 

  • albi.jpg
  • renta.jpg
  • fredrik.jpg
  • trpgroup2.jpg
  • safrent.jpg
  • manhattancity_white.jpg
  • stadium.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30