SCW:n voittokulku päättyi lopulta HFT:n kanssa pelattuun tasuriin. Ennen sitä SCW kuitenkin nappasi SB Cactukselta tärkeät kaksi pistettä.

SC Wolves - SB Cactus 4-2 (0-1,2-1,2-0)

Hirvihovin kaukalo olisi sopivan kokoinen 3vs3 -pelille, joten heti ensimmäisestä minuutista kävi selväksi, että palloa ei kannattanut jäädä hautomaan. Molempien joukkueiden tarkka puolustuspeli piti kuitenkin kärkimatsin arvoisesti huolen siitä, ettei kummallekaan huippupaikkoja päässyt syntymään. Erän viimeisellä minuutilla SCW-puolustukselle kuitenkin sattui kriittinen pallonmenetys omalla puoliskolla, ja Cactus rokotti välittömästi. Maalin lisäksi erän merkittävin tapahtuma oli Heikki Gustafssonin estämisjäähy, joka herätti salolaisten faniryhmän aamuhorroksestaan. Noin 20-päinen joukko osoitti "suosiotansa" aina Gustafssonin koskiessa palloon.

Toista erää oli pelattu reilut neljä minuuttia, kun Wolves kampesi tasoihin. Miikka Lempinen laukoi puolesta kentästä piirun verran maalin ohi, mutta Teo Allén jatkoi komealla ohjauksella pallon maaliin. Vain minuuttia myöhemmin Susipaidoille iskettiin kuitenkin kylmää vettä niskaan, kun Cactus-hyökkääjä iski ilmaveivillä salolaiset uudestaan johtoon. Wolves otti lopulta erävoiton Tommi Liimataisen maalilla. Liimatainen toi ajassa 28.17 SCW:n tasoihin Henri Filatoffin syötöstä. Syötöllä vanhempi Filatoff nousi takaisin veljensä Patrin edelle maratontilastossa, jossa on käynnissä kiivas kamppailu siitä kumpi ehtii ensin 100 pisteeseen.

Kolmannessa erässä Cactus-fanit hiljennettiin lopullisesti Gustafssonin toimesta. Ja mikä sen sopivampaa kuin aito patenttiratkaisu, eli nousu vasenta laitaa pitkin ja pallo yläpeltiin. Irtiotto oli valmis, kun Jesse Virtanen hetkeä myöhemmin iski Taneli Kalevan paluupallosta tilanteeksi jo 4-2. Cactukselle tarjottiin kavennusmahdollisuutta, kun SCW-puolustus joutui rikkomaan maalintekotilanteessa ja tuomari risti kätensä päänsä päällä. Rankkari kuitenkin epäonnistui, eikä tätä seuranneesta jäähystäkään maalia saatu aikaiseksi. Loppupelin SCW kontrolloi peliä turvallisessa kahden maalin johdossa, ja näin pisteet lopulta sarjakärjen laariin ja voittoputkeen merkintä 11.

Kokoonpano

Allén - Kaleva - Pääkkö

Virtanen - Handolin - P Filatoff

Ivanov - H Filatoff

 

Gustafsson - Lempinen

Liimatainen - Lindqvist

 

Lundén (Särkelä)

 

Tapahtumat

Heikki Gustafsson 2min Estäminen   7.50    
    14.02   0-1 Vastustaja
         
1-1 Teo Allén (Miikka Lempinen)   19.25    
    20.26   1-2 Vastustaja
2-2 Tommi Liimatainen (Henri Filatoff)   28.17    
         
3-2 Heikki Gustafsson (Taneli Kaleva)   33.08    
4-2 Jesse Virtanen (Taneli Kaleva)   34.43    
    36.03   Vastustaja ERL
Miikka Lempinen 2min Mailan lyöminen   36.03    

SC Wolves - HFT 3-3 (1-1,1-0,1-2)

105 päivää on aika pitkä aika. Niin kauan SCW:n voittoputki lopulta kesti, mutta kaikki hyvä päättyy aikanaan. Tällä kertaa putken katkaisijana toimi HFT, joka nosti tasoaan huomattavasti syksyn kamppailusta.

Sarjakärki SCW sai otteluun hyvän alun, kun ajassa 4.01 Miikka Lempinen antoi vaparin nopeana ja Taneli Kaleva tinttasi pallon komeasti takanurkkaan. Ensimmäinen erä päättyi kuitenkin tasatilanteeseen, HFT:n tasoittaessa ajassa 9.25.

Toisen erän ainoaksi tilastomerkinnäksi jäi SCW:n 2-1-maali, joka oli Jesse Virtasen käsialaa. Nopeasta vastahyökkäyksestä maalin iskeneelle Virtaselle osuma oli jo päivän toinen.

Kolmannessa erässä tilanteet muuttuivat kovalla tahdilla edestakaisin. HFT kampesi itsensä tasoihin ajassa 34.36, mutta minuuttia myöhemmin HFT-veskarilla pimeni ja tämä lensi pihalle potkaistuaan Aleksei Ivanovia jälkitilanteessa. Viiden minuutin ylivoima ei kuitenkaan tuottanut tulosta, joten tasalukemissa jatkettiin viimeiselle vitoselle. HFT pääsi näyttämään mallia Wolvesin ottaessa kolme minuuttia ennen päätössummeria jäähyn. Ylivoimaa ei tarvittu kuin 16 sekuntia, ennen kuin halikkolaiset siirtyivät ottelussa ensimmäistä kertaa johtoon. Tappiokin oli siis lähellä, mutta niin vain SCW nousi vielä rinnalle Miikka Lempisen komealla maalilla. Voittokaan ei lopulta kauaksi jäänyt, sillä viimeisellä minuutilla Lempisen maalin syöttänyt Heikki Gustafsson vielä pamautti pallon ylärimaan. Tämän lähemmäksi ei kuitenkaan päästy, vaan pisteet jaettiin 3-3-tuloksella.

Kokoonpano

Allén - Kaleva - Pääkkö

Ivanov - Virtanen - P Filatoff

 

Gustafsson - Lempinen

H Filatoff - Lindqvist

 

Särkelä (Lundén)

 

Tapahtumat

1-0 Taneli Kaleva (Miikka Lempinen)   4.01    
    9.25   1-1 Vastustaja
         
2-1 Jesse Virtanen   21.29    
         
    34.36   2-2 Vastustaja
    35.58   Vastustaja 5+20min Vaarallinen peli
Miikka Lempinen 2min Maasta pelaaminen   42.12    
    42.28   2-3 Vastustaja YV
3-3 Miikka Lempinen (Heikki Gustafsson)   42.56    
Teo Allén 2min Mailan lyöminen   44.54    

 

Tasapelistä huolimatta turnaus oli lopulta SCW:n kannalta loistava. SU:n ja Cactuksen menettäessä pisteitä kasvoi Wolvesin etumatka sarjan kärjessä. Kautta on jäljellä kuusi matsia, joten sarjanousuun riittää seitsemän pistettä. Nekin pelit pitää kuitenkin vielä pelata, ja seuraava turnaus onkin heti ylihuomenna Taalintehtaalla. Sieltä täysi pistepotti ja taas ollaan askeleen lähempänä unelmaa!

  • renta.jpg
  • albi.jpg
  • fredrik.jpg
  • manhattancity_white.jpg
  • trpgroup2.jpg
  • safrent.jpg
  • stadium.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30