SC Wolves joutui lauantaina tyytymään tasapeliin, kun ottelu SCR:ää vastaan päättyi 1-1-lukemiin.

Sarjanousua hamuava SC Wolves menetti lauantaina arvokkaita pisteitä SCR:n vieraana. Piste on toki nollaa parempi, sillä ilman Frank Lundénin mahtitorjuntoja SCR olisi voinut voittaa useammallakin maalilla.

Ottelun alku tarjosi molempiin suuntiin hermostunutta peliä. Hermostuneisuus näkyi lukuisina harhasyöttöinä, jotka johtivat maalintekotilanteisiin. Ensimmäisen puoliajan parhaat paikat siunaantuivat isännille. Pallo ehti jo käydä mm. Wolvesin maalin katolla ja melkein tolpan juuressa, kunnes tuli tilanne, jossa maali näytti jo varmalta. Ensin pallo jäi pyörimään viiteen metriin, SCW-vahti Lundén makasi maassa ja irtopallossa ensimmäisenä kiinni oli punapaitainen pelaaja. Lundén kuitenkin nosti jalkaansa kuin Moulin Rougen tanssija konsanaan ja onnistui torjumaan laukauksen. Paluupallokin oli vielä loistava maalintekopaikka, mutta tällä kertaa SCW:n puolustus täytti maaliviivan ja onnistui torjumaan pallon väljemmille vesille ja näin tilanteesta selvittiin säikähdyksellä. Ensimmäinen puoliaika päättyi lopulta maalittomana. 

Toista puoliaikaa ehdittiin pelata kymmenisen minuuttia, kunnes Henri Filatoffin oikean jalan Magista heilahti 30 metrissä ja pallo viuhui vastustamattomasti alanurkkaan. Johtoasemasta ei saatu kauaa nauttia, sillä muutamaa minuuttia myöhemmin SCR-hyökkääjä sai pallon jalkaan Wolvesin pakkilinjan takana, kääntyi ja laukoi tasoituksen verkkoon. 80. peliminuutilla SCW sai loistopaikan siirtyä ottelussa johtoon, kun Toni Tuominen kaadettiin kahden miehen toimesta rankkarialueen sisällä ja pallo vietiin pilkulle. Sampo Niinimaa tykitti pilkun varmasti verkkoon, mutta SCW:n pelaajat liikahtivat liian aikaisin ja näin pilkku uusittiin. Toinen yritys ei sitten onnistunutkaan, joten peliä jatkettiin 1-1-tilanteessa. Vimmatusta loppupainostuksesta huolimatta nämä jäivät myös loppulukemiksi.

Heitto karkasi kärjessä nyt viiden pisteen päähän. Kirvestä ei silti ole heitetty kaivoon, vaan taistelu jatkuu edelleen. Syyskierrosta on vielä jäljellä puolet, eli viisi matsia. Nousu ei ole omissa käsissä, mutta jos viidestä ottelusta otetaan täydet 15 pistettä, on siihen hyvät mahdollisuudet. Sarja jatkuu lauantaina, kun TuKV vierailee Koivuhaassa.

 

SCW-kokoonpano

Vaihdot:

46' Riikonen -> Jalo
46' S Partanen -> Nyqvist
80' Tappola -> Lindqvist

 

Tapahtumat

    53'   0-1 Filatoff (Tuominen)
    54'   Vainio    
1-1 Vastustaja   57'    
Vastustaja       62'    
    78'   Tuominen    
Vastustaja       83'    

 

Ottelun kolme Sutta (jury Jouni Partanen):

*** Frank Lundén
**   Henri Filatoff
*    Anton Partanen

 

  • renta.jpg
  • fredrik.jpg
  • albi.jpg
  • stadium.jpg
  • manhattancity_white.jpg
  • trpgroup2.jpg
  • safrent.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30