Syyskausi sai perjantaina huonoimman mahdollisen alun, kun SC Wolves kärsi Raunistulassa kirvelevän 1-0 (1-0)-tappion TuWe 2:lle.


Anton Partanen oli lähellä maalintekoa.

Perjantaina pelattu syyskierroksen avausmatsi ei tuottanut SC Wolvesille muuta kuin harmaita hiuksia. Wolves oli ensimmäisellä puoliajalla niin unessa, ettei uskoisi kesätauon olleen vain kuukauden pituinen.

Ottelun ensimmäisten minuuttien aikana kävi selväksi, kumpi joukkue oli tullut Raunistulaan voittamaan. TuWe oli liikkeessä ja asenteessa valovuoden edellä, ja veikin sen ansiosta peliä mielin määrin. SCW hävisi lähes kaikki kaksinkamppailut ja antoi lisäksi lukemattoman määrän harhasyöttöjä. Weikoilla oli paikat useampaankin maaliin, mutta huono viimeistely ja Frank Lundén SCW:n maalissa pitivät pitkään lukemat nollissa. 36. peliminuutilla vääjäämätön kuitenkin tapahtui. Boksiin murtautuneen pelaajan laukauksen Lundén vielä torjui, mutta pallo suuntautui torjunnasta korkealle ilmaan ja tippui suoraan Wolvesin maaliviivalle, josta TuWe-hyökkääjä kävi tuikkaamassa pelivälineen maaliin.

Toisella puoliajalla voimasuhteet kääntyivät täysin. Wolves alkoi luomaan tilanteita, ja maali roikkui ilmassa. Lähimmäksi maalia pääsi Teo Allén, jonka vasemman jalan laukaus kimposi ylärimasta alas maaliviivan väärälle puolelle. Myös Anton Partanen kävi lähellä maalintekoa, kun hän haistoi taaksepäin suuntautuneen syötön ja nosti pallon maalivahdin yli niin, että se pomppi juuri tolpan vierestä ohi. Viimeisen kymmenen minuutin täydellisestä painostuksesta huolimatta ensimmäisellä puoliajalla tullut 1-0-maali jäi myös voittomaaliksi, ja näin pisteet jäivät Turkuun.

-"Ei kunnioitettu vastustajaa tarpeeksi. Mitään siis TuWe:lta pois ottamatta, sillä kyllä tämä oli paras TuWe minkä minä olen nähnyt. Ensimmäisellä puoliajalla oltiin jäljessä, toisella puoliajalla paremmin mukana. Toivottavasti tappio herättää meidät", kommentoi SCW:n päävalmentaja Jyrki Filatoff.

SCW pelaa seuraavan ottelunsa vasta 9.8, tuolloin Kupittaa 2:lla vastassa on ÅCF.

SCW-kokoonpano

Vaihdot:

26' Vainio -> Masalin
46' S Partanen -> Nyqvist
75' Kalliokoski -> Lindqvist

Tapahtumat

1-0 Vastustaja   36'    
         
    75'   Kalliokoski    
    91'   Niinimaa    

 

Ottelun kolme Sutta (jury Jyrki Filatoff):

*** Frank Lundén
**   Karl Nyqvist
*    Matias Lehtonen

  • Suomen_Pumppaamohuollot_pisaralogo_vektoroitu.jpg
  • albi.jpg
  • fredrik.jpg
  • autotarvike.png
  • trpgroup2.jpg
  • op_valk.png
  • mehilainenneo_white.png
  • stadium.jpg
  • manhattancity_white.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31