SC Wolves mursi perjantai-iltana Parkin painajaisen, kun se voitti Turun Kisaveikot lukemin 2-6 (2-2).

SCW:n pääkoutsi Jyrki Filatoff uhkasi ennen matsia yllätyksillä pelipaikoissa. Yllätyksiä saatiinkin, sillä sen lisäksi että muodostelma oli isketty 4-4-2:een aloitti Anton Partanen oikeana puolustajana ja Sampo Niinimaa vasempana laiturina. Tolppien välissäkin oli uutta verta, kun sekä Lundénin että Hildenin oltua poissa paikalle oli hälytetty Niko Heino.

Itse matsi jatkoi periaatteessa siitä mihin viime kesänä (0-1-tappiomatsissa) jäätiin. SCW loi jo ensimmäisen kympin aikana monta hyvää tekopaikkaa, mutta viimeistely ontui. Taivas oli Turun perjantai-illassa täydellisen kirkas, mutta niin vain 14. peliminuutilla välähti vihreävalkoinen salama ja TuKV siirtyi 1-0-johtoon. Tämän jälkeen Wolves jahtasi tasoitusta ja saikin palkinnon hieman ennen kuin puoli tuntia oli pelattu, kun Jani Masalin laukoi pallon TuKV-maalivahdin ohitse. Viitisen minuuttia myöhemmin isännät karkasivat taas johtoon, kun Kisureiden pelaaja kuittasi maalivahti Heinon seikkailut kaukaa tyhjään maaliin. Tällä kertaa tasoitusta ei jouduttu odottamaan kauaa, vaan suurin piirtein seuraavassa hyökkäyksessä Jiri Vainio tinttasi 25-metrisen vapaapotkun vastustamattomasti maaliin. 2-2-lukemissa siirryttiin myös taukoa viettämään.

Piirun verran paremmalla viimeistelyllä SCW olisi tehnyt toisen jakson alkuminuuteilla kolme maalia. Avopaikkoja kuitenkin tuhrittiin oikein urakalla, ja epätoivo alkoi pikkuhiljaa hiipimään puseroon. Kuten tiukassa paikassa usein käy, syntyi johtomaali lopulta varsin helponoloisesti. Vaihdosta puoliajalla tullut Tuomas Kitinoja laukoi 66. peliminuutilla SCW:n 2-3-johtoon tarkalla maannuoliaisella. Mistään hirmupommista ei ollut kyse, mutta Kitinojan laittaessa sen tolpan kautta sisään, ei turkulaismaalivahti sitä millään ylettänyt torjumaan.

Viisi minuuttia myöhemmin niin ikään vaihdosta sisään tullut Henri Kalliokoski pääsi Jani Masalinin tarjoilusta yksin maalivahtia vastaan. Viileä nosto vastaan tulleen molarin yli ja Wolves kahden maalin johtoon. Tämä ei kuitenkaan Kalliokoskelle riittänyt, vaan vauhtiin päästyään verkko heilui heti seuraavalla minuutilla uudestaan. Tällä kertaa maali syntyi komealla kudilla rankkarialueen ulkopuolelta teemalla "näitä on reenattu". Kisaveikkojen selkäranka napsahti viimeistään poikki 78. peliminuutilla, kun Anton Partanen viimeisteli ottelun viimeiseksi jääneen 2-6-osuman Kitinojan syötöstä. Kalliokoskella oli vielä matsin loppuhetkillä mahdollisuus niitata hatullinen täyteen, mutta se maali säästettiin myöhäisempään käyttöön.

- "Taas voi sanoa, että hyvä joukkue voittaa huonollakin pelillä. Huolellisuutta kaivataan edelleen, etenkin viimeistelyyn. Nyt tehdään hommat itsellemme vaikeaksi, kun ei paikoista tehdä, puolustetaan lepsusti ja päästetään vastustaja johtoon. Voitto on kuitenkin pääasia", kommentoi Jyrki Filatoff matsia.

Kevätkierros on jo kääntynyt ehtoon puolelle, mutta vielä on kolme matsia jäljellä ennen kesätaukoa. Ensi viikon lauantaina Koivuhaassa mitellään todella tärkeistä pisteistä, kun (kirjoitushetkellä) edelleen tappioitta oleva Wilpas 2 matkustaa Paraisille. Matsi alkaa poikkeuksellisesti jo kello 13, tervetuloa Koivuhakaan seuraamaan kärkikamppailua!

SCW-kokoonpano

Vaihdot:

46' Lenets -> Riikonen
46' S Partanen -> Kitinoja
67' Kuusela -> Kalliokoski

 

Tapahtumat

1-0 Vastustaja   14'    
Vastustaja       26'    
    28'   1-1 Masalin
2-1 Vastustaja   33'    
    35'   2-2 Vainio
         
Vastustaja       51'    
    66'   2-3 Kitinoja
    72'   2-4 Kalliokoski (Masalin)
    73'   2-5 Kalliokoski (Masalin)
    78'   2-6 A Partanen (Kitinoja)

 

Ottelun kolme Sutta (jury Jyrki Filatoff & Jouni Partanen):

*** Henri Kalliokoski
**   Matias Lehtonen
*     Anton Partanen

  • fredrik.jpg
  • renta.jpg
  • albi.jpg
  • trpgroup2.jpg
  • manhattancity_white.jpg
  • safrent.jpg
  • stadium.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30