SC Wolves otti lauantaina todella tärkeän voiton, kun SCR kaatui Koivuhaassa lukemin 3-0 (1-0).


Turha koittaa, Tuominen voittaa.

Sarjataulukon alapäähän jumittunut SCR ei tullut Koivuhakaan peruuttelemaan, vaan painosti korkealta alusta alkaen. Etukäteen kuvittelimme tämän sopivan paremmin, mutta se tuottikin todella paljon vaikeuksia alakerrassa. Syötöt lipsuivat Pässeille ja laidoista ulos. Ottelun avausmaalista vastasi kuitenkin SCW ja laitapakkina pelannut Toni Tuominen. Henri Kalliokoski ajoi pallottomana oikealta sisään ja raivasi tilaa takaa nousseelle Tuomiselle, jonka Jani Masalin löysi millintarkalla läpisyötöllä. Tuominen otti tatsin eteen ja latoi pallon voimalla maalin kattoon ja Wolvesin 1-0-johtoon. Ensimmäisen puoliajan viimeinen vartti oli yksi Wolvesin kauden huonoimmista. SCR pyöritti ja pääsi kertaalleen jopa läpiajoon. Tuon tilanteen Frank Lundén kuitenkin selvitti varmalla jalkatorjunnalla. Tauolle siirryttiin 1-0-tilanteesta, eikä Wolvesin kannalta sekuntiakaan liian aikaisin.

Toiselle puoliajalle valkopaidat saivat pelistä kiinni, luoden useita hyviä tekopaikkoja. Kun Albin Wikström ja Jani Masalin onnistuivat molemmat kertaalleen, eikä vastustaja saanut ainuttakaan laukausta loistavasti pelanneen Frank Lundénin ohi, jäivät pisteet Paraisille lopputuloksella 3-0. Sarja jatkuu perjantaina, kun ainakin hetkellisesti kolmanneksi (sarjataulukko) noussut SCW pelaa kauden toisen vierasottelunsa Turun KisaVeikkojen vieraana Parkilla.

- "Hyvä joukkue voittaa huonollakin pelillä. Kunto ja taitotaso on meillä vastustajia parempi, sillä pääsee jo pitkälle. Hosumme kuitenkin aivan liikaa, paremmalla syöttöpelillä ja huolellisemmalla viimeistelyllä matsi olisi voinut päättyä 10-0. Lundén oli maalissa hyvä", kommentoi Jyrki Filatoff voittomatsin jälkeen.

SCW-kokoonpano

Vaihdot:
46' Riikonen -> Kuusela
46' Lenets -> Lehtonen
46' S Partanen -> Wikström
75' Filatoff -> Kitinoja

 

Tapahtumat

1-0 Tuominen (Masalin)   21'    
    29'   Vastustaja    
    44'   Vastustaja    
         
2-0 Wikström (Tuominen)   60'    
Kitinoja       74'    
    75'   Vastustaja    
3-0 Masalin (Filatoff)   82'    

 

Ottelun kolme Sutta (jury Jouni Partanen & Erkka Filatoff):

*** Frank Lundén
**   Henri Kalliokoski
*     Henri Filatoff

  • fredrik.jpg
  • albi.jpg
  • renta.jpg
  • stadium.jpg
  • safrent.jpg
  • manhattancity_white.jpg
  • trpgroup2.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30