SC Wolves palasi lauantaina voittojen tielle kaatamalla Celt'sin lukemin 4-0 (0-0).


Sampo Niinimaan mielestä Ville Tappolan vasuri ansaitsi pelin jälkeen erityiskohtelun.

Raskaan Heitto-tappion jälkeen pelihommat jatkuivat aikaisemmin tänään, kun Celt's kävi Koivuhaassa vierailulla. Ensimmäisen vartin vajaalla pelannut Celt's oli tullut Paraisille lähinnä varjelemaan omaa maaliaan, joten SCW sai rauhassa pitää palloa. Myllytys jatkui koko ensimmäisen puoliajan, mutta maaliin asti palloa ei saatu. Lähimmäksi pääsivät Teo Allén kaukolaukauksella, Jiri Vainio puolittaisella läpiajolla ja Henri Kalliokoski kierteisellä vaparilla.

Toisella puoliajalla alkoi tapahtua. Sami Jalo sai pallon oikeassa laidassa, keskitti maalille ja kärkeen pamautettu toppari Ville Tappola sai kengänkärjellään tökättyä pelivälineen verkkoon. 60. peliminuutilla maailmankirjat laitettiin täysin sekaisin. Tappola oli eksynyt laitaan, keskitti täydellisen pallon maalille ja jostain kumman syystä pakkilinjan taakse hiipinyt toppari Matias Lehtonen jatkoi pallon ihanalla puskulla takanurkkaan. Kymmenisen minuuttia ennen loppua asialla oli taas kukapa muukaan kuin koko kansan suosikki TI-Ville, jonka vasen jalka heilahti rankkarialueen rajalla ja pallo löysi tiensä vasempaan alanurkkaan. Päätöslukemat 4-0 viimeisteli Jiri Vainio laittamalla rankkarialueen sisällä pari ukkoa kassalle ja lopulta pallon maaliviivalla seisseen puolustajan längistä sisään.

- "Jotain piti keksiä, kun pakkeja oli niin paljon paikalla, hyökkääjiä ei yhtään. Tappola käytti kyllä mahdollisuuden hyväkseen. Vähän oli takkuista, mutta missään vaiheessa ei ollut epäselvyyksiä siitä, kumpi oli parempi joukkue. Pelattiin suurin piirtein niin kuin oltiin sovittu, tällä kertaa se tuotti myös tulosta", kommentoi SCW-luotsi Jyrki Filatoff.

Loppulukemat olisivat voineet olla aika paljonkin rumemmat, mutta kurinalainen puolustaminen ja erittäin notkea maalivahtityöskentely pitivät lukemat alhaalla. Tällä kertaa maaleja kuitenkin saatiin jonkun verran aikaiseksi, mikä antaa toivoa tulevan viikon SCR-kamppailuun.

SCW-kokoonpano

Vaihdot:

~55' Jalo -> Lenets
~75' Kalliokoski -> Kuusela

Tapahtumat

1-0 Tappola (Jalo)   52'    
2-0 Lehtonen (Tappola)   60'    
    ~70'   Vastustaja    
3-0 Tappola (Allén)   80'    
4-0 Vainio (Tuominen)   87'    

 

Ottelun kolme Sutta (jury Jyrki Filatoff)

*** Ville Tappola
**   Jiri Vainio
*    Tomas Lindblom

  • albi.jpg
  • renta.jpg
  • fredrik.jpg
  • safrent.jpg
  • manhattancity_white.jpg
  • stadium.jpg
  • trpgroup2.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30