SC Wolves kärsi perjantaina sarjakauden ensimmäisen tappionsa, kun Hirvensalon Heitto oli vahvempi lukemin 2-0 (1-0).


Sampo Niinimaan kiiltävä kaljukaan ei auttanut Wolvesia voittoon.

Parkin kenttä on muodostunut SC Wolvesille todelliseksi painajaiseksi, sillä perjantain tappion myötä se on hävinnyt kaikki kolme siellä pelattua otteluaan.

SCW pelasi ensimmäiset kymmenen minuuttia todella hyvää jalkapalloa, mutta valitettavasti maalit jäivät uupumaan. Ja kun ei itse tehdä, niin... Vartin kohdalla Heitto-laituri sai syötön pakkilinjan taakse ja niittasi pallon loistavalla viimeistelyllä SCW-verkkoon. Heiton maalin myötä pallonhallinta siirtyi entistä enemmän valkopaidoille, kun kotijoukkue pisti puolustusmuurin pystyyn. Lisämaaleja ei kuitenkaan ensimmäisen nelivitosen aikana enää nähty, vaikka paikkoja oli. Puoliajan paras tekopaikka siunaantui Daniel Lindqvistille, jonka laukaus kolmesta metristä kuitenkin suuntautui 10 metriä maalin yli.

Toinen puoliaika jatkui samalla kaavalla, SCW hyökkäsi ja Heitto puolusti. Kuten Boda 2:a vastaan kauden avauksessa, ei muurin murtamiseen kunnon lekaa löytynyt. Lisäksi Heitto lisäsi jakson puolivälissä johtonsa 2-0:aan, kun oikealta tulleeseen keskitykseen osuttiin jollain ruumiinosalla ja pallo pomppasi ohi hyvän matsin pelanneen Frank Lundénin. Tomas Lindblom ja Karl Nyqvist kävivät muutamaan otteeseen lähellä, mutta mitään kunnollista kiriä Wolves ei missään vaiheessa saanut aikaan. 

- "Kun ei itse tehty niin vastustaja rankaisi. Jos olisimme saaneet ensimmäisen maalin, olisi Heitto joutunut nostamaan peliä. Nyt puskimme taas seinää vasten ilman minkäänlaista mielikuvitusta", manasi Wolves-koutsi Jyrki Filatoff.

Kausi jatkuu lauantaina, kun Koivuhakaan saadaan irlantilaista meininkiä Celt'sin muodossa. Tervetuloa katsomaan, kun kurssi kääntyy!

PS. Iso hatunnosto erotuomarina toimineelle Pasi Kalliolle! Pelissä ei tullut ainuttakaan epäselvää tilannetta, mikä on todella harvinaista.

SCW-kokoonpano

Vaihdot:

37' Lindqvist -> Nurminen
46' Jalo -> Nyqvist
62' Kuusela -> Lenets
70' Kitinoja -> Riikonen
80' A Partanen -> Filatoff

 

Tapahtumat

1-0 Vastustaja    14'    
         
    56'   Masalin     
2-0 Vastustaja   68'    
Vastustaja       89'    

 

 

Ottelun kolme Sutta (jury Jyrki Filatoff):

*** Daniel Lindqvist
**   Eerikki Nurminen
*     Sami Kuusela

  • fredrik.jpg
  • albi.jpg
  • renta.jpg
  • stadium.jpg
  • safrent.jpg
  • trpgroup2.jpg
  • manhattancity_white.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30