Vitonen käynnistyi SCW:n osalta yskähdellen, sillä avausmatsin lopputulos kirjataan lukemin 0-0.


Jiri Vainion ilmeestä näkee, että Kemiönsaarelta saapunut bussi oli kiperästi pysäköity.

Kauden avaus on nyt takana päin. Käteen jäi yksi piste, joka on maksimimäärä kun ei tee yhtään maalia. Läpi ottelun SCW piti palloa, mutta lopulliset ratkaisut olivat täyttä kuraa. Ensimmäisen puoliajan parhaat paikat siunaantuivat Daniel Lindqvistille ja Tomas Lindblomille. Lindqvistin kärkkäri suuntautui suoraan maalivahdin syliin, kun taas Lindblomin läpiajo karahti hiuksenhienoon jaloille kopautukseen, joka ei kuitenkaan lopulta ollut pilkun arvoinen.

Toisen puoliajan teema oli selvä: Vaihtojen myötä tarkoitus oli juosta Boda 2 kumoon. Tämä ei kuitenkaan onnistunut, sillä Boda puolusti viisaasti, viimeisinä lukkoina kova topparipari ja ulottuva maalivahti. Teo Allénin kaukolaukauksen ja Albin Wikströmin ripariyrityksen Boda-veskari hoiti, eikä SCW loppujen lopuksi oikein lähelle päässytkään. Lopputuloksena siis 0-0 ja molemmille avauspiste, joka on kaksi vähemmän kuin SCW:n matsin tavoite.

Wolvesin päävalmentaja Jyrki Filatoff harmitteli ottelun jälkeen maalinteon vaikeutta. "Aina kun on pakko tehdä maali, niin homma menee kuskaamiseksi eikä siitä tule yhtään mitään", Filatoff kommentoi.

Ensimmäinen kierros on onneksi ollut tasureita täynnä, ainoastaan TuKV ja Wilpas 2 ovat tähän mennessä voittaneet ottelun. Seuraava mahdollisuus SCW:n avausvoittoon tulee lauantaina, kun TuWe 2 vierailee Aktia Arenalla.

SCW-kokoonpano

Vaihdot:

37' Julin -> Filatoff
46' Kuusela -> Kalliokoski
46' Lindqvist -> A Partanen
46' Jalo -> Tuominen
46' Kitinoja -> Wikström
58' Lehtonen -> Allén
64' Niinimaa -> Lenets

Tapahtumat

A Partanen        60'    
    73'   Vastustaja    
    76'   Vastustaja    
Kalliokoski       90'    

 

Ottelun kolme Sutta (J Filatoff):

"Muurin miehet"

*** Karl Nyqvist
**   Sami Partanen
*     Eero Riikonen

  • albi.jpg
  • renta.jpg
  • fredrik.jpg
  • trpgroup2.jpg
  • manhattancity_white.jpg
  • stadium.jpg
  • safrent.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30