SC Wolves kaatoi tänään Errea Cupin toisella kierroksella VG-62:n rankkarikisan jälkeen ja eteni näin Cupin semifinaaliin.

SC Wolves nappasi tänään yhden historian kovimmista päänahoistaan, kun se kukisti Kolmosen VG-62:n. Hommaa helpotti huomattavasti ennen ottelua suoritetut tasoitusrankkarit, jotka Tomas Lindblom ja Henri Kalliokoski pamauttivat varmasti verkon perukoille.

2-0-johdosta siis lähdettiin matsiin. Ensimmäiset 15-20 minuuttia Wolves oli täysin purjeissa naantalilaisten käsittelyssä. Joka kerta pitkällä avannut VG ei kuitenkaan saanut mitään huippupaikkoja, ja pikku hiljaa SCW pääsi peliin mukaan. Ironista kyllä, paremman vaiheen jälkeen Wolvesin maaliverkko heilui nopealla tahdilla kaksi kertaa. Kavennusmaali syntyi 34. peliminuutilla ja kaksi minuuttia myöhemmin taululla oli tasalukemat. Tasatilanteessa siirryttiin myös tauolle.

Toiselle puoliajalle kentälle asteli energinen Susilauma. Vahva kymmenminuuttinen tuotti lopulta tulosta, kun Jiri Vainio avasi Jani Masalinille, joka pääsi pomppivasta pallosta latomaan sellaisen Mestareiden Liiga-maalin 20 metristä maalivahdin yli, että joutui oikein silmiään hieromaan. Kauaa ei valkopaidat saaneet johdosta nauttia, sillä viisi minuuttia myöhemmin Karl Nyqvist kaatoi VG-hyökkääjän boksin sisällä ja tätä seuranneesta rankkarista pallo verkkoon. Tilanteessa Nyqvist sai myös erittäin kyseenalaisesti punaisen kortin, ja Wolves joutui näin taistelemaan viimeiset 30 minuuttia vajaalla. Susipaidat kuitenkin kestivät, eikä lisämaaleja enää varsinaisella peliajalla nähty. Yksi punainen siihen toki vielä saatiin, kun Toni Tuominen lensi suunsoitosta pihalle.

Jatkopaikka ratkaistiin siis lopulta rankkareilla. SCW onnistui kaikilla neljällä yrittämällä, VG:n ensimmäisen Joel Hilden torjui ja kolmas osui tolppaan. Näin SCW jatkaa semifinaaliin, jossa vastaan asettuu jonkinlaisessa klassikkokohtaamisessa Peimari United.

-"Tämä oli koko joukkueen taisteluvoitto. Pilkut 6/6, harjoitukset ovat tuottaneet tulosta. Liike oli ottelussa hyvää, kuten myös joukkuehenki. Tästä on hyvä jatkaa viikon päästä alkavaan sarjakauteen, luottavaisena mutta kuitenkin nöyränä", kommentoi tyytyväinen SCW-koutsi Jyrki Filatoff.

Semifinaalin ajankohta selviää aikanaan, nyt NAATITAAN!

SCW-kokoonpano

Vaihdot (ajat sinnepäin, edestakaiset vaihdot sallittu):

30' Kuusela -> Lindqvist
30' Masalin -> Allén
35' Kalliokoski -> Wikström
46' Lenets -> Niinimaa
46' Filatoff -> Masalin
60' Lindqvist -> Lenets
70' A Partanen -> Kalliokoski
70' Wikström -> S Partanen
89' S Partanen -> A Partanen
90' Allén -> Lindqvist

Tapahtumat

1-0 Lindblom RP   0'    
2-0 Kalliokoski RP   0'    
    34'   2-1 Vastustaja
    36'   2-2 Vastustaja
Lindqvist       40'    
         
3-2 Masalin (Vainio)   55'    
Nyqvist       60'    
Tuominen       60'    
    60'   3-3 Vastustaja RP
Niinimaa       65'    
Tuominen       90'    

Rankkarikisa

    Vastustaja
Lindblom    
    Vastustaja
Lindqvist    
    Vastustaja
Masalin    
    Vastustaja
Vainio    

Ottelun kolme Sutta (jury Jyrki Filatoff ja Eetu Heino):

*** Jani Masalin
**   Joel Hilden
*     Jiri Vainio

  • fredrik.jpg
  • renta.jpg
  • albi.jpg
  • trpgroup2.jpg
  • stadium.jpg
  • safrent.jpg
  • manhattancity_white.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30