Sunnuntain kärkimatsi Turun piirin Vitosessa päättyi värikkäiden vaiheiden jälkeen lopulta 5-5-tasapeliin. 


SC Wolves näyttää kapteeni Tomas Lindblomin johdolla miten tuuletetaan maalia! Sami Jalo eläytyy vahvimmiten.

Raportin kirjoittaminen on harvoin ollut näin vaikeata. Miten kuvailla ottelua, jonka kolmen viimeisen minuutin aikana tehdään kolme matsin kääntävää maalia? No, ehkä on parasta vaan aloittaa ihan alusta..

Ensinnäkin on todettava, että IBK MedA oli flunssa-aallosta johtuen erittäin kapealla rosterilla liikkeellä. Tästä huolimatta ottelu oli alusta lähtien todella tasainen, aivan kuten kevään 1-1-pistejakoon päättynyt peli. Ottelun avausmaali syntyi noin vartin pelin jälkeen, kun SCW:n Teo Allén niittasi aivan järkyttävän eurogoalin 30 metristä ylähannuun.

Noin puolen tunnin kohdalla SCW:n taivas tummeni totaalisesti. Ensin MedA-pelaaja pujotteli tasoitusmaalin Wolves-puolustuksen läpi, ja pari minuuttia tästä lyhyenä annetun kulman jälkeinen keskityspallo kiersi SCW-maalin takanurkkaan. Ensimmäinen puoliaika päättyi lopulta vieraiden 1-2-johdossa.

Toinen puoliaika alkoi juuri niin hyvin kuin se vain voi alkaa. Jani Masalin painoi vauhdilla läpi koko salolaisten puolustuksen ja laittoi tasoituksen verkon perukoille. Tunnin pelin kohdalla Tuomas Kitinoja siirsi Teo Allénin loistavasta läpisyötöstä SCW:n taas johtoon. Kun kapteeni Tomas Lindblom iski pilkulta tilanteeksi 4-2, vaikutti peli tavallaan jo ratkenneelta.

Kaikkea muuta se kuitenkin oli. Noin 80. minuutin kohdalla Lindblom osui myös toiseen päähän. Kaukaa tullut MedA:n sivuvapari ohjautui Lindblomin jalan kautta omaan maaliin. Seuraavat 10 minuuttia olikin sitten pelkkää pelailua, kuin odottaen tulevaa urheilujumalten mestariteosta. Nyt voit ottaa mukavan asennon ja nauttia, tilanne on siis 4-3 kotijoukkueelle ja pelikello näyttää lähemmäs 90 minuuttia.

~90' - MedA lähettää pitkän pallon kohti Wolves-päätyä. SCW:n kapteeni Tomas Lindblom liukastuu pallontavoittelutilanteessa noin 30 metrissä, pallo jää elämään ja MedA-hyökkääjä tinttaa tasoitusmaalin komealla puolivolleylla yli SCW-vahti Frank Lundénin. Ei voi olla totta...

~90'+2 - Sisuuntunut Lindblom nousee topparin tontiltaan hyökkäykseen pallon kanssa. Peliväline ajautuu Filatoffille, joka taistelee pallon hyökkäyksen kärjeksi nousseelle Lindblomille. Lindblom laittaa tarkan sijoituksen 20 metristä takanurkkaan, EUFORIAAAAAAAA ja 5-4-johto!!!!!!!

~90'+3 - Taas kerran pitkä kukkupallo kohti SCW:n päätyä. Epäonnistunut purku, syöttö keskelle, nosto maalia kohti ja ylänurkkaan -> 5-5 ja kotijoukkue ja -yleisö täydellisestä hurmoksesta (kts. kuva) totaaliseen murtumiseen.

Lopputuloksena siis 5-5. IBK MedA kuvailee alla olevassa twiitissä hyvin ottelun jälkeiset tunnelmat.

Piste-ero MedA:an säilyi samana, Komar karkasi taas pari pistettä kauemmas. Lohkovoitto edelleen mahdollinen, kakkossija enemmän kuin realistinen. Paljon riippuu 25.9 pelattavasta ottelusta IBK MedA - FC Komar. SCW:n seuraava matsi pelataan ensi lauantaina, kun kevätkierroksella vaikeuksia tuottanut AC Sauvo vierailee Koivuhaassa.

SCW-kokoonpano

Vaihdot:

Lindqvist -> Ahanen
Ja Virtanen -> Jalo
Kivimäki -> Filatoff
Kuusela -> Nurminen

Tapahtumat

1-0 Allén (Kitinoja)
1-1 Vastustaja
1-2 Vastustaja
----------------------------------
2-2 Masalin (Tuominen)
3-2 Kitinoja (Allén)
4-2 Lindblom RP
4-3 Vastustaja
4-4 Vastustaja
5-4 Lindblom (Filatoff)
5-5 Vastustaja

Ottelun kolme Sutta (jury Albin Granlund & Ville Ranta-aho):

*** Teo Allén
**   Sami Kuusela
*     Tuomas Kitinoja

 

  • renta.jpg
  • albi.jpg
  • fredrik.jpg
  • safrent.jpg
  • trpgroup2.jpg
  • stadium.jpg
  • manhattancity_white.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30