SC Wolves kärsi perjantai-iltana kauden toisen tappionsa, kun Hirvensalon Heitto vei pisteet lukemin 3-2 (1-1).


Tomas Lindblom nousi kulmatilanteessa korkeimmalle.

Ei onnistunut ei. Perjantaipelit eivät näköjään sovi SCW:lle, sillä edellinen tappio tuli juuri perjantaina kesäkuun lopussa.

Illan ottelussa maalinteon aloitti Heitto. Ensimmäisen kerran pallo oli verkossa jo vartin pelin jälkeen, mutta tilanne vihellettiin poikki paitsiona. Noin 25 peliminuutin kohdalla Heitto sai pelivälineen ihan sääntöjen puitteissakin verkon perukoille, kun maalin edessä pyörinyt irtopallo laitettiin varmasti maaliin. SCW-tasoitus oli kaunista sambaa. Henri Filatoff ja Anton Partanen pelasivat vasemmalla laidalla muutamat seinäsyötöt ja puolustuksen ulos. Partanen päätti tilanteen maaliin, ja on näin tehnyt maalin syyskauden jokaisessa ottelussa.

Toinen puoliaika sai katastrofaalisen alun, kun Heitto onnistui maalinteossa heti ensimmäisten minuuttien aikana. Tämän jälkeen peli taas rauhoittui, eikä kummallakaan ollut sen suurempia tähtihetkiä. Noin 75. minuutilla Heitto iski matsin jo 3-1:een. Tilannetta edelsi erittäin kyseenalainen Kalle Nyqvistin kaataminen. Tuomari antoi kuitenkin pelin jatkua, Heitto-hyökkääjät karkasivat 2 vs 1 - hyökkäykseen ja laittoivat pallon alanurkkaan. Viisi minuuttia ennen loppua tullut oma maali kavensi tilanteeksi 3-2, mutta siihen se sitten jäikin.

Kokonaisuutena SCW oli ottelussa hallitseva osapuoli, muttei saanut mitään aikaiseksi Heiton päädyssä. Heitto taas iski melkein jokaisesta paikasta, ja nappasi itselleen kolme pistettä. Tasapeli olisi toki ollut oikeutettu, mutta nyt kävi näin.

-"Heitto pelasi todella hyvin puolustussuuntaan, olimme täysin aseettomia hyökkäyspäädyssä. Kun lisäksi tekee kolme maalia, on futismatsissa vahvoilla. Aina ei voi onnistua", totesi Jyrki Filatoff ottelun jälkeen.

SCW:n kausi jatkuu perjantaina, kun FC Boda 2 vierailee Paraisilla.

SCW-kokoonpano

Vaihdot:

Jalo -> Nyqvist
------------------------
Riikonen -> Huovinen
Ahanen -> Tappola
Filatoff -> Allén
Huovinen -> Lindqvist

Tilastot

1-0 Vastustaja
1-1 A Partanen (Filatoff)
------------------------------------
2-1 Vastustaja
3-1 Vastustaja
3-2 Oma maali

Ottelun kolme Sutta (jury Aatu Hagelberg & Juusuf Abdi):

*** Sami Kuusela
**  Anton Partanen
*    Tomas Lindblom

  • albi.jpg
  • fredrik.jpg
  • renta.jpg
  • trpgroup2.jpg
  • stadium.jpg
  • safrent.jpg
  • manhattancity_white.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30