Neljän matsin tappioputki katkesi perjantaina Espoossa, kun SC Wolves haki Kingsiltä kaksi pistettä rankkarivoitolla.

SBS Kings aloitti perjantaina maalinteon kahdella peräkkäisellä osumalla ensimmäisen erän alussa. Antti Kokko kavensi erän puolenvälin jälkeen, mutta Kings siirtyi heti seuraavassa vaihdossa uudestaan kahden maalin johtoon. Erän loppupuolella Oskari Laaksonen iski Wolvesille illan toisen osuman ja näin erätauolle tilanteessa 3-2.

Kun toisen erän ainoasta maalista vastasi Laaksosen toimesta SCW, oli päätöserän lähtökohdat tutut, eli tasatilanteesta lähdettiin ratkaisua hakemaan. Kolmas erä saikin erittäin huonon alun, kun heti ensimmäisellä minuutilla kotijoukkue siirtyi uudestaan johtoon ja ajassa 43.51 johto kasvoi 5-3:een.

Viitisen minuuttia myöhemmin pörssikärki Laaksonen täydensi hattutemppunsa ja toi Wolvesin taas maalin päähän, mutta se näytti jäävän laihaksi lohduksi kun seuraavasta maalista vastasi taas kotijoukkue Kings ja reilut kolme minuuttia ennen loppua taululla seisoi vielä vankka 6-4-tulos. Tulikuuma Oskari Laaksonen on kuitenkin sen verran liekeissä tällä hetkellä, että sen lisäksi että mies sulattaa lumet ympäri eteläistä Suomea, toi hän myös kahdella ilman maalivahtia tehdyllä osumalla Wolvesin tasoihin ja vei ottelun yhdeksättä kertaa tällä kaudella jatkoajalle.

Jatkoaika oli maaliton ja ratkaisua haettiin voittolaukauskisasta. Susipaidoilta maalinteossa onnistuivat Pakarinen, Laaksonen, Helminen ja Nurmi, ja kun Kings sai Werneri Laaksosen taakse vain kolme yritystä viidestä, lähti lisäpiste kohti Paraista. Näin myös viime viikonlopun jatkoaikatapaturma saatiin korjattua ja palattua voittojen tielle myös jatkoille menneissä otteluissa.

-"Hyvä matsi puolin ja toisin. Molemmille osapuolille paineeton peli ja se näkyi rentona mutta raikkaana pelaamisena. Kaveri pääsi pari kertaa karkuun mutta jaksettiin yrittää loppuun asti ja rankkareilla hoidettiin taas. Ensi viikolla vielä yksi peli ja kausi on marinoitu", kommentoi Wolves-luotsi Pasi Lehtonen ottelua.

Wolves tosiaan pelaa kauden viimeisen ottelunsa viikon päästä sunnuntaina Helsingissä sarjakärki HIFK:n vieraana. Helmikuun lopussa peruuntuneelle GrIFK-ottelulle ei lopulta löydetty sopivaa ajankohtaa (tai oikeammin vapaata hallivuoroa PUNT:in ollessa kiinni yo-kirjoitusten johdosta), joten kyseistä ottelua ei tulla pelaamaan ollenkaan.

//DL

 

Pöytäkirja: https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/244191/yhteenveto

Ottelun kolme Sutta (by Pasi Lehtonen):

*** Oskari Laaksonen

** Tommi Sauvonsaari

* Sergei Nurmi

  • albi.jpg
  • fredrik.jpg
  • Suomen_Pumppaamohuollot_pisaralogo_vektoroitu.jpg
  • autotarvike.png
  • trpgroup2.jpg
  • manhattancity_white.jpg
  • stadium.jpg
  • op_valk.png
  • mehilainenneo_white.png

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31