SC Wolves kärsi keskiviikkona neljännen peräkkäisen yhden maalin tappionsa.

Ottelun yllä leijui vielä alkuviikosta vahva epätietoisuuden pilvi, kun oli epävarmaa saako vierailija Panthers kokoonpanon kasaan. Onneksi joukkue sai liikkeelle riittävän määrän pelaajia ja ottelu päästiin pelaamaan.

Panthers vastasi ottelun avausmaalista ajassa 6.02, mutta avauserä meni kuitenkin kotijoukkueen nimiin Teemu Helmisen ja Patri Filatoffin osumien myötä.

Toista erää kerettiin vääntämään reilut 13 minuuttia ennen kuin ottelu koki täyskäännöksen. Wolvesille tuomittiin samalla sekunnilla kaksi rangaistusta, eikä vierasjoukkueen tarvinnut ylivoimaansa kauaa jauhaa. 5v3-ylivoimaa ehdittiin pelata 16 sekuntia ennen tasoitusmaalin syntyä ja tämän jälkeen 5v4-ylivoima tarvitsi 13 sekuntia johtomaaliin. Hanat aukesivatkin tästä kertarysäyksellä ja erän päätteeksi maalailtiin vielä molempiin päihin. Patri Filatoff ja Oskari Laaksonen osuivat Wolvesille ja kun väliin saatiin yksi Panthers-maali oli tilanne 4-4 ennen viimeistä erää.

Ajassa 47.23 Panthers siirtyi ottelussa neljättä kertaa johtoon. Maalia seurasi sellainen hurlumhei-vaihe, että ilman pelikatkoja mentiin päästä päähän monta minuuttia putkeen ja kaaos huipentui Jasu Pääkön naulaamaan tasoitusmaaliin.

Ottelu näytti jo menevän jatkoajalle, mutta pantterit lähtivät hakemaan kolmen pisteen voittoa riskillä ja ottivat viimeisellä minuutilla maalivahdin pois tasatilanteesta huolimatta. Pienestä jäi kiinni, ettei Wolves päässyt rokottamaan tyhjiin, mutta niin se vain kääntyi, että päädystä tiputus pakille ja sieltä vierasjoukkueelle voittomaaliksi jäänyt 5-6-osuma.

-"Pienten marginaalien peli ja niin tuttua tässä viime ajat. Käteen ei jää mitään. Perjantaina jatketaan voiton metsästystä!", kommentoi Marko Vehmanen ottelua

Wolvesille siis neljäs peräkkäinen maalin tappio ja tällä tuloksella nousujuna taisi lopullisesti karata. Kausi jatkuu perjantaina SBS Kingsin vieraana Espoossa.

//DL

 

Pöytäkirja: https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/244197/yhteenveto

Solidsport-tallenne: https://solidsport.com/sc-wolves-salibandy/games/g/xeaat0jw

Ottelun kolme Sutta (by Marko Vehmanen):

*** Jasu Pääkkö

** Oskari Laaksonen, Patri Filatoff

* Teemu Junno, Robin Andersson, Antti Kokko

 

  • albi.jpg
  • fredrik.jpg
  • autotarvike.png
  • Suomen_Pumppaamohuollot_pisaralogo_vektoroitu.jpg
  • trpgroup2.jpg
  • op_valk.png
  • mehilainenneo_white.png
  • stadium.jpg
  • manhattancity_white.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31